Søg efter skirejser


Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Oplev et moderne lejlighedskompleks lige ved siden af pisten, som ligger et par kilometer fra Skalets torv og i gåafstand fra restauranter ved Skalspasset. Hver lejlighed har en garageplads, der gør dit ophold ekstra komfortabelt. Lejlighederne er beliggende i Skalspasset med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb.

Selvägen

Selvägen, Sälen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Hvis I gerne vil bo centralt på jeres skiferie til Idre Fjäll, så er skiboligerne på Fjällvägen helt perfekt. Fjällvägen er en del af området Centrumbyn, og det bliver heller ikke meget nemmere at komme ind til centrum og rundt på pisterne herfra. Fjällvägen ligger mellem de to pister Västbacken og Sydbacken samt en masse lifte. Boligerne kan variere meget i indretning og størrelse, men har alle rigtig gode faciliteter til familiens skiferie.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Liengården

Liengården, Åre

Liengårdens flotte lejligheder er placeret smukt med en beliggenhed nærmest midt på bakken, og her kan I bo 4-8 personer. De velindrettede lejligheder byder bl.a. på sauna, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Herfra kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, og I bor desuden i gåafstand til både supermarkedet, restauranter, natklubber, barer og et bageri.

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Lejlighederne i Smultronet er placeret højt oppe på skiområdet med en pragtfuld udsigt over dalen. Alle lejligheder har egen sauna, og I bor helt tæt på pisterne. På skitorvet i Tegefjäll finder I både skiudlejning og restauranter. Tegefjället er godt til børnefamilier, der gerne vil have et godt og overskueligt skiområde. Liftkortet gælder hele skiområdet i Åre.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Selvägen

Selvägen, Högfjället

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

I Bjørnebygrenda har lejlighederne 4, 8 eller 14 senge. Alle lejligheder er af god standard med sauna. Her bor I centralt, med kort afstand til transportløjpe og pisten. Bjørnebygrenda ligger i det populære hytteområde Storsten, og herfra har I kun 800 meter på ski til den nærmeste stolelift. Nærmeste skiskole er på Turistsenteret, hvortil I kan så på ski. For nybegyndere, der skal benytte skiskolen, anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved Turistsenteret.

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim lejligheder ligger over supermarked og skiudlejning, så her bor i helt tæt på skitorvet. På skitorvet finder I reception, indkøb, skiudlejning, sportsbutik og spisesteder. Lejlighederne har 4 eller 6 senge. Lejlighederne passer godt til familier, der gerne vil bo tæt på de børnevenlig grønne løjper og tæt på skiskolen.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

På Trysil Fjelltun finder I en hytte til 6 personer og en hytte til 13 personer. Her bor I ca. 5 minutters gang fra pisten i Trysil. Når I kommer til pisten, er det ved bunden af familieområdet, og herfra er der træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Hytterne er alle af god standard, og det er nemt at tage bilen til centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca Læs mere

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved skiskolen og liften som er på den anden side af vejen. Hotellet er renoveret og har god restaurant, pool og legerum. Hotellet passer godt til jer der vil have den bedste komfort med god beliggenhed.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

Hafjell Front byder på skønne skilejligheder med plads til hele familien eller vennerne, som ønsker at bo under samme tag med ski-in-ski-out. Udforsk skiområdet ved Hafjell Alpincenter, som byder på fantastiske alpin muligheder og kør blot 20 min til Lillehammer, når I ønsker at tage på et lille eventyr i byen.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er skønne lejligheder, som består af to tømrerhuse. Lejlighederne har en smuk udsigt over det snebeklædte landskab, hvor der er direkte adgang til skiløb 200 meter fra lejlighederne. Trudvang/Trymsheim kan huse op til 10 personer, som er ideel til familier og venner, der rejser sammen.

Résidence Atria-Crozats

Résidence Atria-Crozats, Avoriaz

Den komfortable Résidence Atria-Crozats ligger i hjertet af skilandsbyen Avoriaz i bydelen Les Crozats og byder på direkte adgang til pisterne. Fra indkvarteringen har man en fantastisk udsigt udover regionen. En gratis shuttle-service bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen gennem den trafikdæmpende byzone til indkvarteringen (efter forhåndstilmelding). Den moderne indrettede Résidence består af 4 bygninger og har faciliteter som reception med Wi-Fi og børneområde, bagageopbevaring, lån af spil samt et skidepot. Desuden er der et fitnessområde samt sauna og tyrkisk Læs mere

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise, Avoriaz

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must på skiferien mens du stadig kan nyde bylivet? Så er du kommet til det rigtige sted!

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Résidence Les Arolles ligger i hjertet af de franske Alper og byder de gæster velkommen, der ønsker at opleve noget af Europas bedste skiløb.

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Vil du gerne bo i rolige omgivelser, med kun 200 meter til liften og i en lejlighed i Val d´Isère - Velkommen til Résidence La Daille´s hyggelige lejligheder.

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Hotel Ever Grün

Hotel Ever Grün, Kaprun / Kitzsteinhorn

På en smuk, rolig beliggenhed i Kaprun finder du det vidunderlige Hotel Ever Grün. Det livlige centrum af Kaprun ligger kun 1 km væk. Samtlige værelser er charmerende og komfortabelt indrettede og har alle et moderne badeværelse. I den hyggelige restaurant venter en omfattende buffet på dig både om morgenen og om aftenen. Har du lyst til at komme helt ned i gear? I det luksuriøse wellnessområde finder du en opvarmet swimmingpool, en sauna og et afslapningsrum med udsigt over Læs mere

Residenz Gruber

Residenz Gruber, Bad Gastein

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Residenz Gruber ligger i den sydlige udkant af Bad Gastein, ca. 3 km fra centrum. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 3,6 km. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Indstigningen til en langrendsløjpe ligger ca. 700 m fra indkvarteringen og til en kælkebane er der ca. 3 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, skirum med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Chalet S' Dörfl

Chalet S' Dörfl, Mayrhofen

S'Dörfl Chalets er en smuk, luksuriøs chaletby med en fantastisk beliggenhed. Disse smukke huse og lejligheder er ideelle til en skiferie med familien eller en gruppe venner. Du finder Penkenbahn 1 kilometer væk, og kun 75 meter væk stopper skibussen som kører dig dertil på få minutter. Centrum af Mayrhofen ligger 350 meter væk, hvor I kan tage til for at shoppe. Efter den sidste tur på pisten kan du få en drink i en af de hyggelige after-ski-barer på Læs mere

Lejligheder Stubaital

Lejligheder Stubaital, Stubaital

De hyggelige lejligheder ligger alle i forskellige byer i Stubaital. Der ligger et skibusstoppested alt efter indkvarteringens beliggenhed maks. 1 km fra den enkelte indkvartering, de nærmeste indkøbsmuligheder ligger indenfor en omkreds af 1 - 2 km. Lejlighederne har Wi-Fi, nogle med skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De enkelt indrettede lejligheder har stue/soverum, 1-2 separate soveværelser, douche/wc, tv, tekøkken, spisekrog samt Wi-Fi, radio, hårtørrer og nogle med pengeskab. Uden forplejning. OBS! Ved booking af flere værelser kan Læs mere

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Leindlhof

Leindlhof, Hochkössen

Den familievenlige Leindlhof (heltidslandbrug) ligger i rolige omgivelser i udkanten af Kössen. Bjergbanen nås efter allerede ca. 900 m og med skibussen (ca. 270 m fra indkvarteringen) kommer man hurtigt derhen. Der ligger en langrendsløjpe direkte ved gården. Centrum af Kössen med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,8 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum samt egne parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. Der kan på stedet bookes morgenbrødsservice.

Das Alpenhaus Gasteinertal

Das Alpenhaus Gasteinertal , Bad Hofgastein

Das Alpenhaus Gasteinertal er beliggende i det livlige centrum af Bad Hofgastein og blev renoveret sidste år. Gågaden med alle butikker og restauranter ligger indenfor gåafstand, og skilifterne er kun 300 m væk. Efter en dag med skiløb kan du slappe af i det store wellnessområde på 2.000 m² , der bl.a. har en indendørs pool med panoramaudsigt, et spabad og en sauna.

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable og imponerende Bergbaur - Crazy Farming Hotel ligger ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen am Großvenediger og bjergbanen Wildkogel. En skibus holder ca. 70 meter fra indkvarteringen. En kælkebane og indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 3,5 km. Faciliteter Den velplejede og bæredygtige indkvartering består af to bygninger (Farmer's Home og Farmer's Residence), der ligger få meter fra hinanden. Indkvarteringen har reception (Welcome-Point til check-in/check-out), Wi-Fi, morgenmadsrum, "DailyDeli" (café/bar/restaurant/lounge), butik, "Oma Nilla's Gaststube", opholdsrum og Læs mere

Hotel Baita Fanti Ski&Bike

Hotel Baita Fanti Ski&Bike, Bormio

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Baita Fanti Ski&Bike ligger ca. 800 m fra centrum af Bormio. Der ligger et skibusstoppested direkte ved indkvarteringen og bussen bringer gæsterne hurtigt til skiområdet Bormio (ca. 2 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, restaurant, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der ligger også en offentlig parkeringsplads umiddelbart i nærheden. I "Familiy Bob" og "Larix Park" fås der 10 % rabat (yderligere information på destiantionen, der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i Læs mere

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen