Søg efter skirejser


Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Hundfjället

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Gusjösätern

Gusjösätern, Hundfjället

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Sportvåning

Sportvåning, Hundfjället

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermenlinen er et hyggeligt hytteområde, hvor I har direkte adgang til Åres liftsystem. I nærområdet finder I restauranter, butikker, skileje og adskillige aktiviteter, så en skiferei til Åre bliver aldrig kedelig. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn, hvor både bolig og skiløb er familie- og børnevenligt.

Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartments ligger i det tidligere Tott Hotel. Der er dog ikke hoteldrift længere, men det gør ikke beliggenheden mindre god. Her kan I gå ned til centrum af Åre. Åre by har vinbar, restauranter i alle prisklasser, take-away og natklubber til dem, der skal feste. Åre byder desuden på hyggelige caféer, bageri med buffet, slikbutikker og butikker med noget for alle. Fra Tott Apartments er der kun 50 meter til pisten og liften. Åre er klart et af Sveriges Læs mere

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Alpinvägen Lägenheter ligger i Dähliebyn i Idre Fjäll. Her er I tæt på pisten Dalarnas längsta. Alle lejlighederne er nye og indrettede i lyse farver med en god standard. Lejlighederne kan være forskellige indrettede, se derfor beskrivelsen af de enkelte lejligheder herunder.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Bo i en af bedste indkvarteringsmuligheder med et ophold i Skalspasset. Her kan I komme til at bo i moderne hytter eller lejligheder i et roligt område. Boligerne er placeret tæt på pisten med gåafstand til restaurant og blot et par kilometer fra Skalets torv. Vemdalsskalet byder på mange gode timer for familien på og uden for pisten.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Lindvallen er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettet og har god plads til hele familien eller jer, der rejser mange venner afsted sammen. Her kan I nemlig bo op til 8-10 personer, og de lyse lejligheder byder på et væld af skønne faciliteter.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Aspen 6-10 personer

Aspen 6-10 personer, Branäs

Type: Hytte eller dobbelthytte  Personer: 6-8 og 8-10  Størrelse: 80-92 og 98m2 Til lift: 100 m.   6-8 personers dobbelthytte på 80-92 m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer.    1 rum med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. De fleste med tørreskab. Terrasse  8-10 personers hytte på 98 m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum Læs mere

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Neptunus ligger i bedste sydvestvendt område med en fantastisk udsigt til den vidunderlige fjeldverden. Her er skønne store hytter midt i skiløb, sne og leg. Området ligger et stenkast fra skiudlejningen, restauranten og langrendssporets begyndelse. Himmelslående udsigt til de norske fjelde fra Neptunus.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Timmerbyn

Timmerbyn, Sälen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet er et flot lejlighedshotel, som er centralt placeret i forhold til lift med blot 100 meter, pister og anden service. Lejlighederne er lyse og rummelige og varierer i størrelse med plads til 4-8 personer. Lejlighedshotellet ligger i gåafstand til lækre restauranter og en dagligvarebutik, og ønsker I at kokkerere aftenens middag selv, er der udstyr til egen madlavning.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Kopparbyn

Kopparbyn, Högfjället

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Hotel Pass Thurn

Hotel Pass Thurn, Mittersil

Hotel Pass Thurn er et skønt hotel beliggende i den lille skisportsby, Mittersill. Hotel Pass Thurn ligger et stykke uden for centrum af Mittersill, men det gør ikke noget, for både lift og pist ligger små 500 meter fra hotellet. Rejser du med børn eller nybegyndere ligger der en bakke og skilift 100 meter fra hotellet, hvor de kan øve sig inden turen går op i bjergene. Er du træt efter en lang dag på ski eller snowboard, kan du Læs mere

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post, Wörgl

Det familievenlige Hotel Alte Post ligger direkte i centrum af Wörgl. Umiddelbart i nærheden af indkvarteringen er der et skibusstoppested. Herfra kommer man let til bjergbanen Salvenbahn I i Hopfgarten (ca. 12 km fra indkvarteringen) og indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Fra et andet skibusstoppested (ca. 200 m fra indkvarteringen) kommer man til Söll (ca. 13 km) og til bjergbanen Hochsöll. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skikælder. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Pension Eder

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Bo på det 4-stjernet Heart Hotel Grischuna i St. Anton, hvor du får rolige omgivelser, lækre wellnessfaciliteter, god mad og en enestående udsigt.

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

Hotel & Appartement Schranz

Hotel & Appartement Schranz, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable hotel og lejlighedshuset Schranz ligger i bydelen Lahn, ca. 3 km fra centrum af Wald im Pinzgau. De nærmeste indkøbsmuligheder nås allerede efter ca. 100 m. Ski Arena Wildkogel nås efter ca. 5 km og Zillertal Arena efter ca. 12 km. Et skibusstoppested ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant (ca. 50 m fra indkvarteringen), Sky-bar samt skirum med støvlevarmer. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen (hvis ledig). Ved forhåndstilmelding Læs mere

Pension Alpenrose

Pension Alpenrose, Maishofen

Lidt ude for Zell am See finder du Pension Alpenrose. Alpenrose er et lille og simpelt pensionat med blot 30 værelser. Når du bestiller en skiferie her, får du et ophold med halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Fra Alpenrose er der ca. 200 meter til skibussen, som tager dig til Zell am Sees utallige muligheder. Du skal vælge Pension Alpenrose, hvis du ønsker en lille hyggelig indkvartering i rolige omgivelser.

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Apartement Laver i Ischgl ligger tæt på både afterski og pisterne.

Hotel bei max

Hotel bei max, Pitztal

Det komfortable 4-stjernede Hotel bei max (tidligere Hotel & Gasthof Kirchenwirt) ligger ca. 2 km fra centrum af Mandarfen. Derfra kan man benytte Rifflseebahn og få adgang til skiområdet Pitztal Rifflsee. Skiområdet Pitztaler Gletscher ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen (Gletscherexpress). Skibussens stoppested ligger direkte ved hotellet. Langrendsløjperne ligger også i nærheden (ca. 100 m). Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar og opholdsrum med pejsehjørne samt skikælder. For dem, der ankommer i bil, er der Læs mere

Hotel Regina

Hotel Regina, Nauders

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Regina ligger ca. 500 m fra centrum af Nauders. Skiområdet Nauders nås efter ca. 1 km og stoppestedet for den gratis skibus ligger direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og sidebygningen "Landhaus Regina" (3 stjerner) og har foyer med siddemuligheder samt reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, legerum til børnene og ski- og snowboard-rum, der kan aflåses. Der er ligeledes en gratis parkeringsplads (hvis ledig). Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) har indendørs Læs mere

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Bo med panoramaudsigt til Raulandsfjell i ægte norsk hyttestil. Vidsyn ligger med langrendsløjperne lige uden for døren. Super placering for børnefamilier, der gerne vil stå på både langrend og alpin ski. Skal I på alpin ski er der gratis skibus. Tager I bilen er der ca. 8 km til Tiur, hvor der er gode parkeringsforhold.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken har gode lejligheder til fornuftige priser, som især er populære hos familier søndag til fredag. Lejlighederne er enkelt indrettet og har en central beliggenhed med ca. 400 m. til børneområdet, supermarked, skiudlejning og skishop. Bakken lejligheder ligger ligeledes midt i Hemsedal Fjellandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og højtider kan forekomme støj fra afterski og bar.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Park Hotel Bellevue

Park Hotel Bellevue, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Park Hotel Bellevue ligger mellem Dimaro og Folgarida, ca. 850 m fra centrum af Dimaro. Der kører en shuttlebus til centrum, om vinteren er der i tillæg em gratis shuttle-service til skiliften Daolasa med indstigning til skiområdet Madonna di Campiglio (ca. 4,5 km, for køreplan se opslag på stedet). Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar med tyrolsk stue, legerum til børnene samt skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes Læs mere

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Chalet Hermine

Chalet Hermine, Val Thorens

I den rolige ende af Val Thorens ligger de lækre lejligheder, Chalet Hermine. Her er der kun 150 meter til liften og pisten - og der er lejligheder i alle størrelser, lige fra 4 til 12 personer.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen