Søg efter skirejser


Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Fjällterassens skilejligheder er en del af området centrumbyn, hvilket selvsagt betyder, at I bor meget centralt med pister, skitorget, skiskole lige i nærheden. Skilejlighederne varierer i størrelse og kan rumme fra 6 op til 10 personer, så det er muligt at bo flere familier under samme tag eller hele den store familie samlet. Fjällterassen ligger ud til den grønne piste Västbacken med både flere forskellige lifte i området, så det er nemt at komme til og fra jeres bolig, når Læs mere

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Disse fine skilejligheder er perfekt til flere familier, der vælger at rejse sammen. Lejlighederne i Askebyn er centralt placeret, og det er et skønt område for jer, der gerne vil bo tæt på skiområdet og skiskolen, da I blot får en kort gåtur til skiskole, indkøb samt svømmehal. Derudover egner lejlighederne sig godt til familier med nybegyndere, da I bor tæt på pisten og børneområdet. Lejlighederne har plads til 12-17 personer afhængig af den valgte bolig, hvor I har både Læs mere

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Lindvallen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vil I bo tæt på pisten, så skal I vælge Vrilbacken! Helt nye flotte og lyse lejligheder beliggende oppe i skiområdet i Lindvallen, nærmest Sälfjällstorget. Lindvallen er et supergodt område for familier med børn, der gerne vil have nem adgang til løjper af flere forskellige sværhedsgrader. Der er 1 parkeringsplads pr. bolig (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering 3,3 km derfra benyttes. Der bygges i området og der kan forkomme byggestøj fra Læs mere

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen er nye og flotte lejligheder beliggende ca. 650 meter fra Sälfjällstorget i Lindvallen. Ved Experiumtorget finder I endnu flere restauranter, underholdning, svømmehal, bowling og meget mere. Lindvallen er et rigtigt godt valg for familier, der gerne vil være aktive hele dagen. På Sälfjällstorget er der restauranter, bar, skishop og meget mere.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er med sin perfekte beliggenhed en af de mest populære boliger i Vemdalen. Boligerne ligger blot en kort glidetur fra pisten og byder blandt andet på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder med mulighed for egen madlavning. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser i et højtbeliggende område.

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Bergsgården byder jer varmt velkommen til flotte og komfortable lejligheder med plads til 6-8 personer. Lejlighederne er moderne indrettede og skønt beliggende i Skalspasset tæt på pisten med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb. I har desuden gåafstand til restauranter og blot et par kilometer til Skalets torv. Bergsgården lejligheder vil absolut fungere, som en ideel base til en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb Læs mere

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Sälen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Grå Byn

Grå Byn, Sälen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Liengården

Liengården, Åre

Liengårdens flotte lejligheder er placeret smukt med en beliggenhed nærmest midt på bakken, og her kan I bo 4-8 personer. De velindrettede lejligheder byder bl.a. på sauna, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Herfra kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, og I bor desuden i gåafstand til både supermarkedet, restauranter, natklubber, barer og et bageri.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Övre Bäcken lejlighederne er med balkon/altan og er placeret i et skønt og roligt hytteområde, hvilket er perfekt til dem, der ønsker fred og ro på ferien. Samtlige lejligheder har veludstyret køkken til egen madlavning og helt egen sauna. Pisterne ligger i glideafstand fra boligen, og også skibussen fører jer nemt ind til Åre centrum eller skiområdet. Find skishop og restaurant lige i nærheden.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen er for store børnefamilier eller flere familier eller venner, der rejser sammen. Der er plads til 6-15 personer afhængig af den respektive hytte. Hytterne har en fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge. I bor blot 20-250 meter fra lift og i glidestand til pisterne. Med en placering midt i skisystemet er disse boliger særlig attraktive for ferierejsende.

Vrilbacken

Vrilbacken, Högfjället

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

Pension Koidl

Pension Koidl, Maria Alm

Pension Koidl ligger i udkanten af Maria Alms centrum med kun ca. 600 meter til nærmeste skilift. Ca. 100 meter fra hotellet kører skibussen, som får dig frem til liften på kort tid. Her bor du i hyggelige og enkelt indrettet værelser med plads op til 3 personer. Efter en aktiv dag i bjergene, kan du slappe af i det lille wellnessområde. Her finder du bl.a. sauna og tyrkisk dampbad, hvor du kan bruge lidt af dagen på skøn Læs mere

Kesselgrub Appartements

Kesselgrub Appartements, Altenmarkt / Radstadt

Kesselgrub Appartements, der er renoveret i sommeren 2023, ligger idyllisk på en højslette. ca. 450 m fra centrum af Eben im Pongau. En skibus holder umiddelbart i nærheden af lejlighederne og bringer gæsterne til lifterne i skiområdet Monte Popolo, som ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Ved godt snedække er nedfart til lejlighederne mulig. Indkøbsmuligheder ligger ca. 450 m fra lejlighederne. Langrendsløbere når indstigningen til den nærmeste løjpe efter ca. 500 m. Faciliteter Det moderne lejlighedshus har faciliteter som Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Ferienwohnung Schiestl

Ferienwohnung Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Lejligheder Gustav

Lejligheder Gustav, Schladming

De luksuriøse lejligheder Gustav ligger ca. 50 m fra centrum af Schladming. Indstigningen til skiområdet nås via Planaibahn efter ca. 700 m. Der er indkøbsmuligheder ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen. "Schladming-Appartements Bonuscard", der er inkluderet i prisen, giver hele året rundt mange rabatter (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bookes morgenbrødsservice til (mod Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

Smilende personale, beliggenhed tæt på det hele, og så har du selvfølgelig halvpension inkluderet - velkommen til Hotel Rössl!

Tauern Lodges

Tauern Lodges, Schladming

De komfortable 4-stjernede Tauern Lodges ligger direkte ved skipisten Hochwurzen og nedfart til indkvarteringen er mulig ved godt snedække. Den nærmeste liftstation nås efter ca. 100 m. En skibus holder ca. 650 m fra indkvarteringen og centrum af Rohrmoos med indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,1 km. Nabobyen Schladming nås efter ca. 4,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter Wi-Fi, skirum med støvletørrer i entréen, privat sauna med hvilerum og douche/wc. Indkvarteringens gæster får desuden en gratis parkeringsplads direkte ved Læs mere

Bjerghotel Dachstein

Bjerghotel Dachstein, Ramsau am Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Bjerghotel Dachstein ligger i skiområdet, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Den nærmeste skilift ligger ca. 6 km fra indkvarteringen, indstigningen til "4-Berge-Skischaukel" ligger ca. 15 km fra indkvarteringen. Centrum af Ramsau nås efter ca. 9 km. Skibussen holder direkte ved hotellet. Bjerghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue, restaurant, solterrasse og skikælder. Ved forhåndstilmelding kan Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Haus Gaisberger Apartments

Haus Gaisberger Apartments, Mayrhofen

I udkanten af Mayrhofens centrum finder du de hyggelige lejligheder Haus Gaisberger. Her bor du i rummelige og bekvemte lejligheder, som kan rumme op til 6 voksne. I lejlighederne finder du fuldt udstyret køkken, så du har mulighed for selv at stå for måltiderne på jeres ferie. Penkenbahnliften ligger kun 450 meter væk, men kan nås hurtigt med skibussen som kører ca. 100 meter lejlighederne. Efter en lang dag i alperne har du mulighed for at lade batterierne op i Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer i Wagrain tilbyder rummelige lejligheder lige i hjertet af danskerfavoritten, Wagrain.

Hotel Alphof

Hotel Alphof, Stubaital

Det familiært drevne 4-stjernede Hotel Alphof ligger midt i Stubaital, kun ca. 50 m fra centrum af Fulpmes. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne let til skiområdet "Schlick 200", som ligger ca. 800 m derfra. Stubaier gletsjeren nås efter ca. 20 km. Den nærmeste langrendsløjpe finder man efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer, elevator, Wi-Fi, stue, morgenmadsrum, spisesal, bar, terrasse samt ski- og støvlerum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Skal I rejse på skiferie i en større gruppe og ønsker at bo i samme hytte? Denne hytte med plads til 16 sovende gæster, er det perfekte valg! Her har ejerne lagt fokus på de små detaljer, som gør skiferien endnu dejligere. Indretningen er stilren, og boligen har en lækker spaafdeling samt en hyggelig hjemmebiograf, hvor I kan nyde feriens stunder sammen.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er blandt de mest populære lejligheder på Trysil Turistsenter. Her bor I cirka 50 meter fra løjpe nummer 19, hvorfra I kan stå på ski helt til liften. I kan gå til skitorvet, skiskole og de mange andre faciliteter, som ligger i bunden af skiområdet. Disse lejligheder giver jer en stor frihed på skiferien, særligt hvis I rejser med børn.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun består af moderne og rummelige lejligheder med høj standard. Skilejlighederne har en perfekt beliggenhed i Fageråsen Panorama med kun 70 meter til transportlift og transportløjper. Aasgard Fjelltun ligger centralt placeret og har kort afstand til Mountain Resort Trysil med faciliteter som restaurant, bar, spa, afterski, indkøbsmuligheder og meget andet.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

På Trysil Fjelltun finder I en hytte til 6 personer og en hytte til 13 personer. Her bor I ca. 5 minutters gang fra pisten i Trysil. Når I kommer til pisten, er det ved bunden af familieområdet, og herfra er der træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Hytterne er alle af god standard, og det er nemt at tage bilen til centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca Læs mere

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrenda har en super beliggenhed for børnefamilier lige til løjpen og lige oven for skiudlejningen og liftkortsalg. Det er et hyggeligt hyttetun i traditionel norsk stil med veludstyrede hytter. Hytterne er renoveret i 2021 og har alle 4 soveværelser, 9 senge og 2 bad.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er moderne lejligheder beliggende på solsiden i Kvitfjell neden for Segelstadsetra. Lejlighederne ligger på vestsiden af skiområdet med egen lift og løjpe ned til Studio H, hvilket betyder, at der nu er ski-in/ski-out. Der er ca. 750 meter til skitorvet, hvor der er en sportsbutik med skiudlejning, skiskole og en hyggelig restaurant, hvor I kan god frokost eller en kop varm kakao.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitavåtn Fjellhytter ligger ca. 500 meter fra "sentrum" på pistekortet. Langrend og pisterne er næste lige uden for døren. Hytterne ligger i smukke omgivelser ca. 950 meter over havet med en storslået udsigt over Gaustatoppen. Der er kort afstand fra hytterne til indkøb, hyggelig pub samt bistro og restaurant. Hytter med 3 soveværelser, sauna og terrasse.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Baita Pedrana

Baita Pedrana, Livigno

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Résidence Le Mont Soleil

Résidence Le Mont Soleil, La Plagne

Den traditionelle Résidence Le Mont Soleil i bydelen Plagne Soleil ligger i rolige omgivelse, men dog centralt beliggende, direkte ved foden af pisten og kun 100 m fra skiliften. Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden (ca. 100m), centrum af La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele i La Plagne. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, skidepot, bagageopbevaringsrum (uden opsyn) samt solterrasse. Der er en offentlig gratis parkeringsplads ca. 200 m fra indkvarteringen Læs mere

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde"

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde", Val Thorens

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for her i Montagnettes Lombare er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/ centrum, så er man her tæt på alt det der er vigtigt for en god skiferie. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemmelig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet, hentes i receptionen) i den komfortable Læs mere

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Hotel L'Obaga Blanca

Hotel L'Obaga Blanca, Grandvalira

Det veldrevne 4-stjernede Hotel L'Obaga Blanca ligger ca. 1,2 km fra centrum af Canillo. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 1,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (mod betaling), internetadgang (mod betaling), centralt pengeskab, bar, café, tv-rum og skidepot. Der er parkeringspladser og en parkeringsgarage (begge mod betaling og hvis ledig). Wellnessområdet har sauna, dampbad, spabad, solarium og fitnessrum. Efter ønske er der mulighed for massager og spa-anvendelser (mod betaling). Forplejning Der er inkluderet en kontinental Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen