Søg efter skirejser


Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligeheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og pister, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gula byn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gula byn ligger i rolige og trykke omgivelser.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Grå Byn

Grå Byn, Sälen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Timmerby Village

Timmerby Village, Sälen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Lejlighederne på Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) ligger så tæt på pisten, som I overhovedet kan komme. Her er flotte, moderne lejligheder, og det er muligt at bestille pension, når I bor i dette kompleks. Her findes et fælles afslapningsområde, så her er noget for alle, der vil have en fantastisk skiferie på og udenfor pisten. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, at I har bil med, hvis I ønsker at bo her.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Högfjället

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Högfjället

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Type 7 og 7S - 6-8 personer

Type 7 og 7S - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 7 og 7S er beliggende i området Västbyn ved Västvägen - tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken samt børneområdet ved Askebyn. Type: Hytte eller hyttelejlighed Personer: 6-8  Størrelse: 57-60m2 Til pist: 10-175 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, nogen med brændeovn og nogen med dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med 4 køjer. 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng   Køkkenkrog: Køleskab, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med gratis wifi  Type 7S: Samme indretning som Type 7 Læs mere

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge byder på jer velkommen til en dejlig beliggenhed stik syd for centrum af Björnen og med en betagende udsigt over Åredalen. Her kan I bo 6-8 personer og med kort gåafstand til både restauranter og supermarked. I har desuden få meter til liften, så I nemt kan komme afsted på ski, og transportløjpen fører jer hurtigt til pisterne.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments er flotte, lyse og store lejligheder med plads til 4-14 personer. De er bygget i 3 komplekser, og i det ene finder I en helt ny stor ICA butik. Her bor I meget tæt på pisten for foden af skiområdet Tandådalen. Tandådalen har mange gode pister for alle uanset niveau. Her er der plads til leg, skicross og stor skiskole med Valle. Hvis I nemt skal have endnu flere pister, kan I tage forbindelses liften til Hundfjället. I Læs mere

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Chalet Hermine

Chalet Hermine, Val Thorens

I den rolige ende af Val Thorens ligger de lækre lejligheder, Chalet Hermine. Her er der kun 150 meter til liften og pisten - og der er lejligheder i alle størrelser, lige fra 4 til 12 personer.

Residence L'Oxalys

Residence L'Oxalys, Val Thorens

Flotte og charmerende chaletlejligheder med en rolig beliggenhed i pulserende Val Thorens. Her er der både wellness-afdeling, loungebar, swimmingpool og ski in/ ski out.

Résidence Aconit

Résidence Aconit, Les Menuires

Résidence Aconit ligger i Les Bruyères, den mest livlige bydel i Les Menuires. Her gælder mottoet "ski in/ski out", for med den umiddelbare nærhed til skilifterne har man direkte adgang til pisterne. Også butikker og restauranter ligger kun få meter fra indkvarteringen. Til huset faciliteter hører reception, elevator, Wi-Fi og skirum med direkte tilgang til pisterne. Mod betaling er der overdækkede parkeringspladser (hvis ledig, reservation anbefales). Indretning og forplejning De rummelige og komfortabelt indrettede lejligheder har bad eller douche samt Læs mere

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret , Tignes

Lige midt i Tignes ligger lejlighederne La Ferme du Val Claret, der blandt andet har indendørspool og et fitnessrum.

Résidence Saskia Falaise

Résidence Saskia Falaise, Avoriaz

Den hyggelige Résidence Saskia Falaise ligger i udkanten af Avoriaz, i den højere liggende del af "La Falaise". Indkvarteringen består af flere bygninger og byder på en herlig panoramaudsigt udover dalen i Morzine. Beliggenheden gør det muligt for skiløbere at starte på ski direkte fra indkvarteringen. En bager, supermarked, restauranter og barer ligger ligeledes umiddelbart direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi (mod betaling), legehjørne til børnene samt skidepot. Parkeringspladser mod betaling ligger i Læs mere

Résidence Le Mont Soleil

Résidence Le Mont Soleil, La Plagne

Den traditionelle Résidence Le Mont Soleil i bydelen Plagne Soleil ligger i rolige omgivelse, men dog centralt beliggende, direkte ved foden af pisten og kun 100 m fra skiliften. Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden (ca. 100m), centrum af La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele i La Plagne. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, skidepot, bagageopbevaringsrum (uden opsyn) samt solterrasse. Der er en offentlig gratis parkeringsplads ca. 200 m fra indkvarteringen Læs mere

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyere område med hyggelige og moderne hytter, der ligger med fantastisk placering på Kvitfjell Varden - en familievenlig bjergside med brede grønne og blå piste, perfekt til børnefamilier. Hytterne på Vardenvegen ligger med ski-in/ski-out. En ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens I med 6-personers stolelift kan komme til toppen af den nye bjergside.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrenda har en super beliggenhed for børnefamilier lige til løjpen og lige oven for skiudlejningen og liftkortsalg. Det er et hyggeligt hyttetun i traditionel norsk stil med veludstyrede hytter. Hytterne er renoveret i 2021 og har alle 4 soveværelser, 9 senge og 2 bad.

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder indkvartering af forskellige størrelser skihytter på vestsiden i Kvitfjell. Boligerne er indrettet moderne og hyggeligt og skaber den helt rigtige atmosfære for en dejlig skiferie. Hytterne ligger enten med direkte ski-in/ski-out eller i nærheden af en transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Bemærk dog, at transportløjpen er afhængig af natursne, og afstande kan variere efter sæson.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun består af moderne og rummelige lejligheder med høj standard. Skilejlighederne har en perfekt beliggenhed i Fageråsen Panorama med kun 70 meter til transportlift og transportløjper. Aasgard Fjelltun ligger centralt placeret og har kort afstand til Mountain Resort Trysil med faciliteter som restaurant, bar, spa, afterski, indkøbsmuligheder og meget andet.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er beliggende næsten lige ved løjperne, liften, skiudlejningen og skiskolen og har en skøn udsigt mod Geilo eller løjperne. Det er et historisk hotel, som har dannet ramme om filmene: "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Det er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for alle aldre! Sne, leg og hotel med spa og bowling er kendetegnene ved Dr. Holms Hotel!

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Knappenhaus

Knappenhaus, Schladming

Det traditionsrige Knappenhaus imponerer med sin rolige, men alligevel centrale beliggenhed. Centrum af Schladming nås efter ca. 300 m. Til Planai dalstationen er der ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, støvletørrer, opbevaringsrum til skiene og parkeringsplads (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med spisekrog, tv, Wi-Fi og et veludstyret køkken med bageovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn, separat soveværelse samt bad med separat wc.

Lejligheder Gustav

Lejligheder Gustav, Schladming

De luksuriøse lejligheder Gustav ligger ca. 50 m fra centrum af Schladming. Indstigningen til skiområdet nås via Planaibahn efter ca. 700 m. Der er indkøbsmuligheder ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen. "Schladming-Appartements Bonuscard", der er inkluderet i prisen, giver hele året rundt mange rabatter (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bookes morgenbrødsservice til (mod Læs mere

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her - og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Cesa Stefi

Cesa Stefi, Canazei

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Skal børnefamilien på skiferie, så bør I vælge Hotel Adamello, hvor I er i gåafstand til centrum, lift og pist.

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen