Søg efter skirejser


Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Gusjösätern

Gusjösätern, Sälen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Huset Ripan er hyggelige lejligheder med plads til 3-5 personer. Skilejlighederne ligger kun 50 meter fra en lift, tæt på pisterne, supermarked og en fin restaurant. Ønsker I at komme til det centrale Åre, kan I via skibussen eller skisystemet komme til de mange lækre restauranter, butikker, supermarkeder og det omtalte natteliv i Åre. Bemærk, at skibussen ikke køre om aftenen, der er det muligt at tage taxi.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder er det perfekte valg for både skientusiaster og nybegyndere, da skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, som gør det let, hurtigt og overkommeligt at komme afsted om morgenen. Boligerne er lyse og moderne indrettede, og der er plads til 4-8 personer afhængig af den respektive bolig. I bor i kort gåafstand til bar, restaurant og afslapning.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og forskellig stil, men er gennemgående rummelig. De ligger midt i ægte fjeldnatur og er placeret i forskellig afstand fra lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer. Derfor kan liften nemmest nås med bil. Med en lille køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der både er restaurant, bar og underholdning.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Vargen & Ripfjället består af 2 store hytteområder 1-4 km fra Vemdalsskalet. I Vargen & Ripfjället har du mulighed for at bo i en dejlig hytteatmosfære i et smukt vintermiljø. Hytterne varierer både i størrelse og stil, hvilket betyder, at I her kan finde noget for en hver smag.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Med kun 150 meter til liften på ski og skiområdet lige uden for døren er dette en af de bedste placering med nye lejligheder. Skistar Lodge Hundfjället åbner til vinter 21/22 og har lejligheder med optil 16 personer. Der er legerum, bar og restaurant på stedet.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Hundfjället

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Trollbäcken

Trollbäcken, Hundfjället

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbun Stugby tilbyder jer fine og rummelig skihytter til jeres skiferieophold i det svenske Kläppen. Hytterne ligger omkring 400 meter fra skiliften og selve skiområdet. Der tilbydes forskellige slags hyttetyper, men de ligger allesammen i nærheden af hinanden og en smuk nåleskov. Selve området er placeret tæt på Kläppens campingplads, hvor der ligger et lille supermarked.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 3939 i dag!

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Timmerbyn

Timmerbyn, Högfjället

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

De nybyggede lejligheder, Mattestorp Longhouse, ligger med en fantastisk beliggenhed knap 100 meter fra ekspressliften Medvinden og vaffelhuset. Her er moderne lejligheder med interiør, der giver en klar og varm bjerghusfølelse på skiferien i Sverige.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Haus Gaisberger Apartments

Haus Gaisberger Apartments, Mayrhofen

I udkanten af Mayrhofens centrum finder du de hyggelige lejligheder Haus Gaisberger. Her bor du i rummelige og bekvemte lejligheder, som kan rumme op til 6 voksne. I lejlighederne finder du fuldt udstyret køkken, så du har mulighed for selv at stå for måltiderne på jeres ferie. Penkenbahnliften ligger kun 450 meter væk, men kan nås hurtigt med skibussen som kører ca. 100 meter lejlighederne. Efter en lang dag i alperne har du mulighed for at lade batterierne op i Læs mere

Ferienhaus Spitaler

Ferienhaus Spitaler, Fügen

Det familiært drevne Ferienhaus Spitaler er solrigt og roligt beliggende med stor have i bydelen Kleinboden. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Fügen ligger ca. 2,5 km fra indkvarteringen ligesom Spieljoch-banen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 10 minutter til fods. Det landlige hus har et fælleskøkken, Wi-Fi, skirum med støvletørrer samt terrasse og parkeringspladser. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har køkkenalrum med sat-tv, WiFi, køleskab, el-komfur, bageovn, kaffemaskine, elkedel, nogle med mikrobølgeovn, nogle Læs mere

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Pension Heidelberg

Pension Heidelberg, Hopfgarten

Den hyggelige Pension Heidelberg ligger ca. 4 km fra centrum, hvor der udover caféer og restauranter ligeledes er forskellige indkøbsmuligheder. Indstigningen til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental nås efter ca. 4,5 km og vandrestien, der ligger ved indkvarteringen, byder på dejlige vintervandreture. Faciliteter Indkvarteringen har reception, opholdsrum med tv, Wi-Fi, restaurant samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). I rejseprisen er Kitzbühler Alpen Card desuden inkluderet, som giver mange ydelser og rabatter i regionen (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer Læs mere

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Rejs med familien på skiferie til Hafjell, Norge, hvor I kan bo i disse skønne skilejligheder med plads til op til 8 gæster. Der er ski-in-ski-out, som I kan benytte dagen lang, når I får brug for at komme til og fra pisterne. Blot 200 m fra boligerne ligger den nærmeste restaurant.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Jaertunet er flotte og lyse lejligheder, der ligger lige overfor tunnelen i Hafjell Alpincenter. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell og lige ud til en blå nedfart. Lejlighederne er moderne og af en god kvalitet, I skal dog være opmærksom på, at lejlighederne kan variere i indretningen.

Geitryggen 2-6 personer

Geitryggen 2-6 personer, Hafjell

Geitryggen er et moderne 3 etagers kompleks. Lejlighederne ligger midt i bakken med SKI IN - SKI OUT til pisten Kringleås. Fra komplekset er der flot udsigt over dalen. Lejlighederne har egen garageplads (nr. 72B har IKKE garageplads). Type: Lejlighed Personer: 2 - 6 pers. (se hver enkelt bolig)  Størrelse: 40 - 77m2 Til pist: Ski in - Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og biopejs eller alm. pejs  Soverum: 1 - 3 soverum (se mere ved den enkelte bolig).   Køkkenkrog: Køleskab (nogen med Læs mere

Mosetervegen 6-14 personer

Mosetervegen 6-14 personer, Hafjell

Mosetervegen er beliggende midt i bakken ikke langt fra Mosetertoppen, og med nem mulighed for adgang til pistene.  Type: Hytte  Personer: 6 - 14  Størrelse: 77 - 200m2 Til pist: Ski in - Ski out (fra nogen hytter lidt via skivej)   Indretning 6-11 pers. på 77-120m2: Stue: Kabel-TV og brændeovn    Soverum nr. 111 til 8 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer. 1 rum med 4 køjer  Soverum nr. 141 til 8-9 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 2 Læs mere

Krystallen B

Krystallen B, Kvitfjell

Krystallens nye lejligheder er moderne og komfortabelt indrettet med plads til hele familien. Her vil I uden tvivl være med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Fra Krystallen har I ski-in/ski-out, og her findes en skivej til og fra alpinområdet ved mellemstationen. I kan desuden stå på ski til stoleliften, og på denne måde kan I hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb. Når I bor i Krystallen B Læs mere

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Gaustablikk Apartments har en god beliggenhed med gåafstand til liften. Lejlighederne er enkelt indrettede, men har samtidig alt, hvad man behøver til en god familieskiferie. Lejlighederne er super gode til den lille familie eller par der gerne vil have et lille køkken.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten Hyttegrend ligger på sydsiden af Trysil fjeldet med en rigtig god placering kun 200 meter fra transportløjpen ved Trysil Turistsenter. Området og lejlighederne er ideelle for familier med kort afstand til bakkerne og med ski-in/ski-out. På ski er der ca. 800 meter til nærmeste lift. Lejlighederne er til mellem 7 og 9 personer og har 3 til 4 soverum. Indretningen af lejlighederne variere.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Hytteområdet består af i alt 30 hytter med plads til henholdsvis 6, 10 og 12 personer. Det er hytter af god standard og bygget i hyggelig norsk hyttestil. Skiudlejning, salg af liftkort og skiskole findes alt sammen ved skicenteret, som ligger lige ved hytterne. God beliggenhed for børnefamilier.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2"

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2", Val Thorens

Som navnet antyder, så er der her tale om 2 huse nemlig Montagnettes Soleil 1 og Montagnettes Soleil 2. Husene ligger 150m. fra hinanden og består af i alt 27 store lejligheder, og vi råder over lejligheder i begge huse. Det unikke ved disse huse er, at alle lejligheder har egen indgang direkte udefra, så det føles næsten som at have sig eget lille chalet - alle lejligheder er også indrettet i hyggelige chalet stil. Lejlighederne har egen pejs inkl Læs mere

Hotel Le Sherpa

Hotel Le Sherpa, Val Thorens

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Premium Résidence Les Crêts

Premium Résidence Les Crêts, Meribel

Det komfortable Premium residenz Les Crêts ligger direkte ved pisten og kun ca. 500 m fra butikkerne i Méribel-Mottaret. Nogle indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden (ca. 100 m). Den hyggeligt indrettede indkvartering byder på en fantastisk udsigt udover den omkringliggende bjergverden og søen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, bagageopbevaringsrum (uden overvågning), skidepot, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), billardbord (mod betaling) samt overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De rummelige lejligheder Læs mere

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Casa Tobia de Vale

Casa Tobia de Vale, Canazei

Hyggelig lejlighed med veludstyret køkken som ligger tæt på det hele Casa Tobia de Vale er et hus med 3 hyggelige og rummelige lejligheder, som passer perfekt til familier og grupper, der vil på en skiferie til Canazei . Lejlighederne ligger centralt og du behøver ikke gå langt for at komme til liften, pisten og centrum. Tæt på det hele Når du bor på Casa Tobia de Vale, bor du tæt på det hele! Med huset beliggende midt mellem hovedliften og Læs mere

Casa Eydallin

Casa Eydallin, Sauze d´Oulx

Gode lejligheder i centrum af Sauze d'oulx Casa Eydallin består af 6 gode lejligheder med plads fra 4-8 personer. Alle lejlighederne er unikke, men gennerelt for alle er at de er opført i mountain style og har gode køkken og bade faciliteter. Alle lejligheder kommer med sengetøj, håndklæder samt slutrengørring. Belliggenhed Casa Eydallin ligger i centrum af Sauze d'oulx i den charmerende gamle bydel. Der ligger restauranter og barer i kort gå aftend fra lejlighederne. Kun 150 meter fra lejlighederne Læs mere

Résidence Pas de la Casa Princesa

Résidence Pas de la Casa Princesa, Grandvalira

Den moderne Résidence Pas de la Casa Princesa ligger i den øvre del af Pas de la Casa. Den nærmeste bjergbane i skiområdet Grandvalira nås allerede efter ca. 200 m, ved godt snedække er det muligt at stå på ski direkte ned til indkvarteringen. Indkøbsmuligheder og restauranter ligger umiddelbart i nærheden. Indkvarteringen har reception med Wi-Fi samt parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen