Søg efter skirejser


Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er fine og helt nye lejligheder, der ligger med god belligenhed. Lejlighedskomplekset åbner til sæson 2018/2019 og i Hundfjället åbner også en ny stolelift. I har omkring 50-200 meter til nærmest lift og pist. Der er desuden gåafstand til butikker, restauranter og underholdning.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden byder på nye lejligheder, som åbner dørene for første gang i 2021. I disse lejligheder bor familien i glideafstand til bakken, og blot 400 meter væk finder I mulighed for restaurantbesøg. Nærmeste lifte er Väst Express og Näsbacken, så I hurtigt og nemt kan komme ud på ski.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden er et nyt boligområde som står klar til de første gæster i sæsonen 2021. Tallhöjden består af moderne lejligheder, hvorfra I nemt kan komme ud til skianlægget. Nærmeste lift er Väst Express som sender jer direkte op på bjergtoppen Hovde. her bor I ved skalspasset ca 4,5 km fra Vemdalsskalet skitorv. Her er eget skitorv, varmestue, skiudlejning og restaurant.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

Ved den populære og familievenlige skidestination Vemdalen i Sverige kan I booke indkvartering i Vemdalsskalet hytter og lejligheder. Boligerne varierer i deres størrelse og stil, hvoraf de fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten. Der er alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pist og lift. Så vælg den bolig der passer jeres behov bedst! Der er desuden gåafstand til Skalets torv, hvor I kan finde mad, butikker og afterski.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er beliggende tæt på børneområdet i Vemdalen, hvor I kan glide til lift og pist på blot 100 meter. Sörgårdarna består af hytter med plads til 14 personer og lejligheder med plads til 8 personer. De flotte og pæne skiboliger er af høj standard i en gåafstand til Skalets torv, hvor I finder udsøgte spisemuligheder, forskellige butikker og festlig afterski.

Mattestorp Hytter 10-12 personer

Mattestorp Hytter 10-12 personer, Branäs

Type: Hytte og dobbelthytte  Personer: 10 og 12 (12 pers. i 2 plan)  Størrelse: 100-123m2 Til lift: 50 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum i hytte til 10 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   1 rum med 4 køjer. Hems med dobbeltseng   Soverum i dobbelthytte til 12 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   2 rum hver med 4 køjer (det ene uden dør)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse eller balkon  Ekstra: Prisen for tillæg Læs mere

Aspenterrassen

Aspenterrassen, Branäs

Aspenterrassen ligger med en af de flotteste og bedste placeringer lige midt i skiområdet. På den ene side af Aspenterrassen kommer I nemt på Björnbacken og til den anden sider løber Nordsjöbacken. Fra de fleste lejligheder er der flot udsigt over skibakkerne. Aspenterrassen ligger oppe på Branäsberget. Der er skiskole, som starter ved skicentrum på toppen af Branäsberget.

Bävern 6-10 personer

Bävern 6-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 6 eller 8 samt få til 8-10  Størrelse: 51m2 Til lift: 150 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer, 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng og hems med 4 køjer eller enkeltsenge   Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Terrasse  OBS! PLUS bolig mod tillæg - renoveret og med ovn og opvaskemaskine. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om Læs mere

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Rummelige nyopførte lejligheder midt i smukt pistområde. Lejlighederne ligger på toppen af Branäsbjerget, hvor I får den dejligste udsigt over de snefyldte bjerge og pister. Lejlighederne har plads til 8 gæster fordelt på 4 soveværelser, og I kan glæde jer til at benytte den private sauna efter en aktiv dag på pisterne.

Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Älgen i Isaberg - 10-12 personer, Isaberg

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Hundfjället

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Gusjösätern

Gusjösätern, Hundfjället

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbyn Stugby hører til et af de ældre hytteområder i Kläppen og ligger ca. 400 meter fra liften og skiområdet. I Gusjobyn Stugby findes flere forskellige hyttetyper, der alle ligger i eller i nærheden af en nåleskov. Tæt på området ligger Kläppen camping, hvor der bl.a. er et lille supermarked.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Sälen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Timmerby Village

Timmerby Village, Sälen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til 2 familier. Lejlighederne Varglyans Våninger ligger ved Skidtorget og der er mellem 3-500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab, og så ligger lejlighederne i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Tegenova Smultronet er placeret med en fantastisk udsigt over dalen. Alle lejlighederne er veludstyret og har egen sauna. Derudover kommer I til at bo helt tæt på pisterne, så I straks kan komme ud på ski. SkiStar Shop og restauranter findes i området ved Tegefjäll, som også er et rigtig godt område for børnefamilier.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Résidence Les Gémeaux

Résidence Les Gémeaux, La Plagne

Résidence Les Gémeaux, som er indrettet i traditionel stil, ligger i bydelen Belle Plagne, kun ca. 100 m fra skipisten. Forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man direkte i nærheden af indkvarteringen. Indkvarteringen har reception samt skikælder. Der er ligeledes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig, reservation ikke mulig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum med tv, nogle med separate soveværelser, bad eller douche/wc, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed) og tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine. Uden Læs mere

Résidence Le Mont Soleil

Résidence Le Mont Soleil, La Plagne

Den traditionelle Résidence Le Mont Soleil i bydelen Plagne Soleil ligger i rolige omgivelse, men dog centralt beliggende, direkte ved foden af pisten og kun 100 m fra skiliften. Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden (ca. 100m), centrum af La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele i La Plagne. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, skidepot, bagageopbevaringsrum (uden opsyn) samt solterrasse. Der er en offentlig gratis parkeringsplads ca. 200 m fra indkvarteringen Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must på skiferien mens du stadig kan nyde bylivet? Så er du kommet til det rigtige sted!

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Résidence Les Terrasses de Veret

Résidence Les Terrasses de Veret, Flaine

Den hyggelige 3-stjernede Résidence Les Terrasses de Veret ligger ca. 150 m fra skiliften Grands Vans og indstigningen til skiregionen Grand Massif. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi, lounge, elevator og skirum. En svømmehal samt sauna og spabad (eventuelt mod betaling) i udendørsområdet byder på afslapning (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen). Der er overdækkede parkeringspladser mod betaling Læs mere

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Bo i hytter eller lejligheder, der er privatejet og ligger ved Holtardalen. Her er flotte store boliger med kort afstand til alpinanlægget og tæt til langrend. Rauland er en hyggelig destination i Telemarkens flotte natur. Alle boliger er med forskellig indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkel.

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendsspor, hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Alle lejligheder er indrettet forskelligt, men alle med samme stil og standard.

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Appartements an der Sonne

Appartements an der Sonne, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det veldrevne Haus Appartements an der Sonne ligger i den lille landsby Lengdorf, ca. 2 km fra centrum af Niedernsill. Skibussen holder ca. 30 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Bärenbachlift (ca. 2,1 km fra indkvarteringen) eller til skiområdet Kaprun (ca. 12 km fra indkvarteringen). Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 350 m fra indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, elevator, sauna (mod betaling, inkluderet saunahåndklæder, for åbningstider Læs mere

Mentenwirt Pension & Appartements

Mentenwirt Pension & Appartements, St. Michael / Lungau

Den traditionelt drevne indkvartering Mentenwirt Pension & Appartements ligger ca. 1 km fra centrum af St. Michael og ca. 500 m fra skiområdet Speiereck. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der er ligeledes et lille wellness-område med finsk sauna og infrarødkabine (mod betaling). Indretning Værelserne, der blev fornyet i 2021 og lejlighederne er indrettet moderne og lyst og har douche/wc Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen