Søg efter skirejser


Résidence Maeva Home Fontaines Blanches

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches, Avoriaz

I hjertet af Avoriaz 1800 finder du Résidence Fontaines Blanche, hvor en uforglemmelig vinterferie venter dig. Lejlighederne er spredt ud over hele indkvarteringen, men alle har sydvendte balkoner med en fantastisk udsigt over dalen og de snedækkede bjergtoppe.

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Hotel L'Arbina

Hotel L'Arbina, Tignes

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Velkommen til Residence Crêt Voland - lejligheder der ligger 100 meter fra Les Menuires´ centrum og i hjertet af de tre dale.

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios, Flaine

Den komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios ligger direkte ved pisterne, så der ved godt snedække er mulighed for at stå på ski helt ned til indkvarteringen. Centrum af Flaine med de nærmeste indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger ligeledes i nærheden af indkvarteringen (shuttle-service, se info på indkvarteringen). Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant, minimarked, legerum til børnene og skikælder. Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, solarium, udendørs spabad og fitnessrum Læs mere

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder I Björnrike centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilket bolig I bestiller, så ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Skalsbyn

Skalsbyn, Vemdalen

Skalsbyn er hyggelige rød-hvide lejligheder, som har plads til 4-6 personer afhængig af jeres familie. Lejlighederne er optimale for skiinteresserede såvel som nybegyndere med blot 50 meter til ski, som gør det let, hurtigt og overkommeligt at komme afsted på ski om morgenen. Skilejlighederne er placeret tæt på Skalets Yorv, hvor I får fine spisemuligheder, butikker og afterski.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

Björnbyn består af gode og familievenlige lejligheder, som er placeret i gå afstand fra pisten. Derudover kan I også gå til centrum af Björnrike, hvor der findes indkøb, skiudlejning, bager og mange andre faciliteter til skiferien. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, hvilket giver jer mulighed for selv at lave mad.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder er det perfekte valg for både skientusiaster og nybegyndere, da skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, som gør det let, hurtigt og overkommeligt at komme afsted om morgenen. Boligerne er lyse og moderne indrettede, og der er plads til 4-8 personer afhængig af den respektive bolig. I bor i kort gåafstand til bar, restaurant og afslapning.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

Disse skønne lejligheder danner rammen om en skiferie, hvor der er plads til hele familien. Lejlighederne rummer helt op til 14 personer og varierer i størrelse og stil med sauna og i de fleste tilfælde åben pejs. Her bor I i smukke og rolige omgivelser i et højt beliggende område, hvor det centrale Åre nemt kan nås via skisystemet eller skibussen. I har desuden kort afstand til bl.a. lift og indkøb.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger centralt i gå afstand til liften VM 8'eren, som hurtigt tager jer op i skiområdet. Her bor I tæt på bager, skibussen som tager jer rundt i Åre, natklub, restauranter, skiudlejning og i gå afstand til Åre by, hvor der findes et bred udvalg af gode restauranter og bar. Bemærk, at alle skiskoler starter ved Rödkullan. Her er der stor parkeringsplads og skibussen kører hertil.

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn er små og hyggelige, samt charmerende hytter perfekt til familier. De er beliggende neden for skiområdet, hvorfra I finder transportliften 50-150 meter fra boligen, som fører dig op til pisterne. Desuden er det nemt at stå på ski hele vejen ned til Fjällbyn. Hytten har 2 soverum og et køkken. Bemærk, at liften er afhængig af natursne. Alle hytterne er dobbelthytter.

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Solhem

Solhem, Stöten

Flotte lejligheder i hyggeligt hyttekompleks. Fra boligerne er der ca. 50-200 meter fra boligområdet til transportløjpe over til pisterne og ca. 300 meter til liften. Lejlighederne er pæne og velholdte, og de råder over alt, hvad der skal til for at gøre skiferiens aftener yderst afslappende. Alle lejligheder har relaxafdeling med sauna og boblebad.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Apartment

Apartment, Branäs

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Sälen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet er et flot lejlighedshotel, som er centralt placeret i forhold til lift med blot 100 meter, pister og anden service. Lejlighederne er lyse og rummelige og varierer i størrelse med plads til 4-8 personer. Lejlighedshotellet ligger i gåafstand til lækre restauranter og en dagligvarebutik, og ønsker I at kokkerere aftenens middag selv, er der udstyr til egen madlavning.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Hotell Kurbits er et lejlighedshotel beliggende lige ved pisten og liften på Tranantorget. Lejlighederne er fra 4-6 personer. Nordisk design, god indretning og Kläppens bedste placering. Hotell Kurbits egner sig godt til den enkelte familier eller flere familier der rejser sammen i flere boliger.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Geitryggen 2-6 personer

Geitryggen 2-6 personer, Hafjell

Geitryggen er et moderne 3 etagers kompleks. Lejlighederne ligger midt i bakken med SKI IN - SKI OUT til pisten Kringleås. Fra komplekset er der flot udsigt over dalen. Lejlighederne har egen garageplads (nr. 72B har IKKE garageplads). Type: Lejlighed Personer: 2 - 6 pers. (se hver enkelt bolig)  Størrelse: 40 - 77m2 Til pist: Ski in - Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og biopejs eller alm. pejs  Soverum: 1 - 3 soverum (se mere ved den enkelte bolig).   Køkkenkrog: Køleskab (nogen med Læs mere

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun i Fageråsen Panorama er det perfekte udgangspunkt for en skiferie i Trysil med storslået udsigt, og der er ski-in/ski-out til landets største og mest varierede skiområde samt en stor snowboardpark. Samtidig er placeringen ideel for børnefamilier med mange børne- og begyndervenlige løjper. I Høyfjellscenteret ligger restaurant, cafe, indkøb, sportshop, afterski, skiudlejning, reception og skiskolen for enden af skitorvet.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Gaustablikk Apartments har en god beliggenhed med gåafstand til liften. Lejlighederne er enkelt indrettede, men har samtidig alt, hvad man behøver til en god familieskiferie. Lejlighederne er super gode til den lille familie eller par der gerne vil have et lille køkken.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Chalet Haus Elfie

Chalet Haus Elfie, St. Anton

Bo i hyggelige omgivelser i St. AntonVi er glade for at kunne præsentere Chalet haus Elfie som vores nyeste skud på stammen. Her følger vi konceptet fra vores andre Thinggaard-pensioner, og har derfor et dansk værtspar til at styre Elfie, som bl. a. har til opgave at anrette en lækker morgenmad til vores gæster. Chalet haus Elfie ligger på Alte Alrlbergstrasse, lige i udkanten af centrum i St. Anton. Herfra er der 5 minutter ned til både Rendlbahn og Galzigbahn Læs mere

Lejligheder Helfensteinblick

Lejligheder Helfensteinblick, Fügen

Det moderne lejlighedshus Helfensteinblick ligger i Hart i Zillertal, ca. 2 km fra centrum af Fügen og de nærmeste indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet Spieljoch nås efter ca. 3 km, og indstigningen til skiområdet Hochzillertal efter ca. 5 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Den nybyggede indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, skirum med støvlevarmer og overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Der er et moderne fitnessrum Læs mere

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Alpenhotel Marcius

Alpenhotel Marcius, Nassfeld

Det 3-stjernede Alpenhotel Marcius, som er bygget i østrigsk landhus-stil, ligger i 1.400 m i Sonnleitn ved Nassfeld, kun ca. 50 m fra skipisten og bjergbanen samt ca. 100 m fra skiøvelsesterrænet. Direkte ved indkvarteringen fører meget godt skiltede vintervandrestier forbi og ca. 4 km fra indkvarteringen findes den nærmeste præparerede langrendsløjpe. Indkvarteringen har faciliteter som reception med pengeskab, foyer, Wi-Fi, hotelbar, opholdsrum, stue, restaurant, à-la-carte restaurant samt skirum med støvletørrer. Til børnene er der et legerum og et Læs mere

Hotel Rauscher & Paracelsus

Hotel Rauscher & Paracelsus, Bad Hofgastein

De to 3-stjernede hoteller Rauscher & Paracelsus, der er forbundet med hinanden, ligger ca. 100 m fra centrum af Bad Hofgastein og ca. 1,5 km fra indstigningen til skiområdet Gastein (Schlossalm-banen). Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 50 m fra indkvarteringen og den nærmeste indstigning til langrendsløjpen ca. 80 m fra indkvarteringen. Kælkebanen nås efter ca. 2 km. Faciliteter Hotelkomplekset har reception, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, opholdsrum, legerum til børnene, bibliotek, skikælder, parkeringsgarage (mod betaling) og parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan Læs mere

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post, Wörgl

Det familievenlige Hotel Alte Post ligger direkte i centrum af Wörgl. Umiddelbart i nærheden af indkvarteringen er der et skibusstoppested. Herfra kommer man let til bjergbanen Salvenbahn I i Hopfgarten (ca. 12 km fra indkvarteringen) og indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Fra et andet skibusstoppested (ca. 200 m fra indkvarteringen) kommer man til Söll (ca. 13 km) og til bjergbanen Hochsöll. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skikælder. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Résidence Pas de la Casa Princesa

Résidence Pas de la Casa Princesa, Grandvalira

Den moderne Résidence Pas de la Casa Princesa ligger i den øvre del af Pas de la Casa. Den nærmeste bjergbane i skiområdet Grandvalira nås allerede efter ca. 200 m, ved godt snedække er det muligt at stå på ski direkte ned til indkvarteringen. Indkøbsmuligheder og restauranter ligger umiddelbart i nærheden. Indkvarteringen har reception med Wi-Fi samt parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Résidence Bordes D'Envalira

Résidence Bordes D'Envalira, Grandvalira

Den hyggeligt indrettede Résidence Bordes D'Envalira ligger i landsbyen Bordes d'Envalira i Viertel Peretol, ca. 2,5 km fra centrum af Soldeu og ca. 650 m fra de nærmeste skilifter. Indkvarteringen består af 3 bygninger med elevator. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi samt overdækkede parkeringspladser (mod betaling, reservation anbefales). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna, spabad, dampbad og solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Læs mere

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen