Søg efter skirejser


Almliebe Apartchalet

Almliebe Apartchalet, Maria Alm

Det moderne Apartchalet Almliebe ligger centralt i Maria Alm. Indstigningen til skiområdet "Hochkönig - Ski amadé" nås med bjergbanen "Natrunbahn" og "Simmerlift" efter ca. 200 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skirum. Der er en gratis parkeringsplads i carporten (maks. 1 bil). Forplejning Uden forplejning. På indkvarteringen er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Rufana Alpin

Rufana Alpin, Brandnertal

Indkvarteringen ligger umiddelbart i centrum af Bürserberg. Restauranter kan nås til fods efter ca. 150 m. Bjergbanen Einhornbahn nås allerede efter ca. 800 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum med støvletørrer, sauna og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Harmony Hotel Harfenwirt

Harmony Hotel Harfenwirt, Wildschönau

Det familiært drevne 3-stjernede Harmony Hotel Harfenwirt ligger i Niederau ca. 800 m fra centrum. En skipiste og Tennladen-trækliften ligger direkte overfor hotellet, så adgangen til skiområdet Niederau er ganske let. Efter en oplevelsesrig skidag kan man endda stå på ski tilbage til hotellet. Den gratis skibus holder overfor hotellet og bringer gæsterne til Markbachjochbanen (ca. 700 m) eller til Schatzbjergbanen i Auffach (ca. 9 km fra indkvarteringen). Langrendsløjpen og vintervandringssti fører direkte langs hotellet. Det hyggelige hotel består af Læs mere

Apartment Schattauer

Apartment Schattauer, Wagrain

I Apartment Schattauer kan I hver morgen afhente friskbagt morgenbrød som I bestiller aftenen inden. Her er et stort legerum til de mindste, mulighed for parkering i huset underjordiske garage samt 3 timers gratis adgang til det store badeland Wasserwelt.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Örnen

Örnen, Åre

I et højt beliggende område tæt på pisten, finder I Örnens lejligheder og hytter med stilren indretning. Skiboligerne er udstyret med balkon, og nogle af dem er endda med sauna og åben pejs. I nærheden af jeres bolig finder I oplyste langrendsspor, og der ligger også spa-hotel med restaurant ikke langt derfra. Skibussen kan fører jer ind til Åre by.

Mattestorp Hytter 10-12 personer

Mattestorp Hytter 10-12 personer, Branäs

Type: Hytte og dobbelthytte  Personer: 10 og 12 (12 pers. i 2 plan)  Størrelse: 100-123m2 Til lift: 50 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum i hytte til 10 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   1 rum med 4 køjer. Hems med dobbeltseng   Soverum i dobbelthytte til 12 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   2 rum hver med 4 køjer (det ene uden dør)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse eller balkon  Ekstra: Prisen for tillæg Læs mere

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Fjällhem hytterne varierer i størrelse og indretning. Her er hytter fra 6 personer og helt op til 12 personer. Fjällhem ligger højt og isoleret, men har samtidig en smuk udsigt til fjeldet i Lindvallen. Derudover ligger det blot 300 meter fra pisten. Der er også kun kort gåafstand til både restauranter, caféer, barer og skishops på Gustavtorget. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere vej, der kan derfor være lidte varierende afstande.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Dalbyn ligger tæt på både lift og pisten. Området i Dalbyn er perfekt til børnefamilier som ønsker et varieret skiløb, hvor der er plads til andet sjov. Boligerne ligger nemlig tæt på Lindvallens oplevelsescenter Experium. Super god placering i gåafstand til børneområdet, liften, skiskole og butikker. Liften op til pisterne ligger i gåafstand, ca. 400 meter fra Dalbyn.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen er nye og flotte lejligheder beliggende ca. 650 meter fra Sälfjällstorget i Lindvallen. Ved Experiumtorget finder I endnu flere restauranter, underholdning, svømmehal, bowling og meget mere. Lindvallen er et rigtigt godt valg for familier, der gerne vil være aktive hele dagen. På Sälfjällstorget er der restauranter, bar, skishop og meget mere.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Boligerne er adskilte, rolige og moderne udstyret. En del af boligerne er i glideafstand til pisten. Klockarfjället har en supergod beliggenhed ved pisten Näsbacken og liften Väst Express. Bemærk, at boligerne ligger et stykke fra receptionen, så kommer I med fly eller tog, skal I bestille en taxa for at komme helt til boligerne.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og forskellig stil, men er gennemgående rummelig. De ligger midt i ægte fjeldnatur og er placeret i forskellig afstand fra lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer. Derfor kan liften nemmest nås med bil. Med en lille køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der både er restaurant, bar og underholdning.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger centralt placeret i Björnrike, næste lige ved skiskolen og børneområdet. Nallehusen består af flotte lejligheder fra 8-12 personer. Der er god mulighed for, at flere familier kan bo sammen i boligerne. Flere af lejlighederne har udvendig trappe. Book denne indkvartering og bo tæt på pisten og liften.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

Björnbyn består af gode og familievenlige lejligheder, som er placeret i gå afstand fra pisten. Derudover kan I også gå til centrum af Björnrike, hvor der findes indkøb, skiudlejning, bager og mange andre faciliteter til skiferien. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, hvilket giver jer mulighed for selv at lave mad.

Gula byn

Gula byn, Sälen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Sälen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Sälen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Solbacken Village

Solbacken Village, Sälen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Vrilbacken

Vrilbacken, Högfjället

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Vasabyn

Vasabyn, Högfjället

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Grandvalira

Det komfortable 5-stjernede Hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa ligger ca. 200 m fra centrum af Soldeu. Bjergbanen Telecabina de Soldeu nås ligeledes efter kun ca. 400 m. På forespørgsel er der mulighed for transfer fra hhv. til lufthavnen (mod betaling). Faciliteter Den familievenlige indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, spisesal, bar, café, restaurant, legerum til børnene, børneklub (se info på stedet), tv-rum og skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), ladestation til e-biler (mod Læs mere

Hotel Caribou

Hotel Caribou, Grandvalira

Det komfortable 4-stjernede Hotel Caribou ligger ca. 1 km fra centrum af Pas de la Casa. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, gratis Wi-Fi, pengeskab, bar, restaurant, tv-rum og legerum til børnene. Forplejning I rejseprisen er der inkluderet righoldig morgenmadsbuffet.

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

Tæt på pisterne i Val d´Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Tag familien med på skiferie til Hafjell i Norge og bo i disse dejlige skilejligheder, hvor der er plads til op til 8 gæster. I får mulighed for ski-in-ski-out, så I kan nemt komme af og på pisterne, når I vil. I kan også gå til den nærmeste restaurant på kun 200 m og få et lækkert måltid.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppens familievenlige og rummelige dobbeltlejligheder ligger direkte til pisten har rigtig gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed midt i smørhullet af Trysil. Lejlighederne er perfekt placeret for børnefamilier blot et sneboldkast fra skiskole, skiudlejning og butikker. Fagertoppens lejligheder kommer i to størrelser til 6 og 10 personer. Ligegyldigt hvilken størrelse I vælger, er lejlighederne veludstyret, men varierer dog i standarden på de enkelte lejligheder.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

I Bjørnebygrenda har lejlighederne 4, 8 eller 14 senge. Alle lejligheder er af god standard med sauna. Her bor I centralt, med kort afstand til transportløjpe og pisten. Bjørnebygrenda ligger i det populære hytteområde Storsten, og herfra har I kun 800 meter på ski til den nærmeste stolelift. Nærmeste skiskole er på Turistsenteret, hvortil I kan så på ski. For nybegyndere, der skal benytte skiskolen, anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved Turistsenteret.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrenda har en super beliggenhed for børnefamilier lige til løjpen og lige oven for skiudlejningen og liftkortsalg. Det er et hyggeligt hyttetun i traditionel norsk stil med veludstyrede hytter. Hytterne er renoveret i 2021 og har alle 4 soveværelser, 9 senge og 2 bad.

Romantic Hotel Excelsior

Romantic Hotel Excelsior, Cavalese

Det familiedrevne 4-stjernede Romantic Hotel Excelsior ligger i centrum af Cavalese og ca. 700 m fra den nærmeste skilift Cermis. Til indkvarteringen på det historiske hotel hører faciliteter som reception med bagageopbevaring, foyer, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, terrasse samt ski- og skistøvlerum. Mod betaling er det muligt at benytte børnepasningen på hotellet. Der er gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling. Wellnessområdet har dampbad og sauna (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) og kan benyttes gratis. På Læs mere

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen