Søg efter skirejser


Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

I Bjørnebygrenda har lejlighederne 4, 8 eller 14 senge. Alle lejligheder er af god standard med sauna. Her bor I centralt, med kort afstand til transportløjpe og pisten. Bjørnebygrenda ligger i det populære hytteområde Storsten, og herfra har I kun 800 meter på ski til den nærmeste stolelift. Nærmeste skiskole er på Turistsenteret, hvortil I kan så på ski. For nybegyndere, der skal benytte skiskolen, anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved Turistsenteret.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Denne pæne og rummelige lejlighed befinder sig i Bakkebygrenda og tæt på Trysil Turistcenter. I bor centralt og I kan finde såvel butikker, restauranter og ikke mindst pister og løjper tæt på boligen. Køkkenet er veludstyret og stuen har to gode sofaer, så her er god plads til alle.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Flotte store lejligheder beliggende lige ved skiområdet i Verili. Lejlighederne ligger tæt på skibussen og I kan nemt komme over til Heisehuset, hvor I kan kommer videre ud Alpinanlægget. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellhytter består af fine fjeldhytter med plads til 10 personer. Det er flotte og hyggelige tømmerhytter med central beliggenhed lige ved rullebåndet til børn og med med skicenteret som nærmeste nabo. Hytterne er fritliggende, så I får privatliv og børnene kan lege i sneen uden for hytten. Dertil kommer, at I kan benytte det nærliggende hotels faciliteter med pool, spa samt sjov og leg.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Knappenhaus

Knappenhaus, Schladming

Det traditionsrige Knappenhaus imponerer med sin rolige, men alligevel centrale beliggenhed. Centrum af Schladming nås efter ca. 300 m. Til Planai dalstationen er der ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, støvletørrer, opbevaringsrum til skiene og parkeringsplads (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med spisekrog, tv, Wi-Fi og et veludstyret køkken med bageovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn, separat soveværelse samt bad med separat wc.

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Apart Römerhof

Apart Römerhof, Serfaus-Fiss-Ladis

Den hyggelige indkvartering Apart Römerhof ligger ca. 200 m fra centrum af Ladis. Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 250 m, en restaurant efter ca. 100 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, skikælder med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i en infrarødkabine. Forplejning Uden forplejning.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Pension Eder

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Kopparbyn

Kopparbyn, Sälen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Sälen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8 Størrelse: 77m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (og de fleste med brændeovn)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 senge. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Ankomst: Søndag-søndag, lørdag-lørdag, søndag-torsdag Læs mere

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Boligerne Utsiktsbacken er lejligheder i dobbelthuse eller hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten med en afstand mellem 50-500 meter. Her bor I også tæt på aktivitetshuset Storhogna M, som har alt fra fitness og bowling, samt restaurant, bar og skishop.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus ligger fantastisk med udsigt til fjeldet og tæt på den store lift. I bor i store, nye hytter, som er fritliggende i området. Copernicus' hytter er den optimale base for en fantastisk ferie i sneen på Idre Himmelfjäll. Fra hytterne er der udsigt til Rendalsôlen, og I får tilmed ski-in/ski-out.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er Stötens nyeste skud på stammen af fantastiske skiboliger. Lejlighederne er placeret i gåafstand til liftene og ligger tæt på tre af områdets langrendsløjper. Lejlighederne er moderne designet og har udsigt til bjergene fra balkonen eller terrassen.

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er store flotte dobbelthytter beliggende i nyt område på Branäs bjerget. Fra området er der en flot udsigt over fjeldet. Alle boliger har 10 senge, 4 soveværelser og brændeovn. Den gode fordeling af soveværelser gør, at denne bolig egner sig rigtigt godt for 2 familier der rejser sammen.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen ligger i området Västra Björnen og består af lejligheder med ski-in/ski-out. Kun få meter fra lejlighederne ligger pisterne, så her er det bare med at tage sine ski på, og så er I godt i gang. Liftene i Västra Björnen er forbundet med det centrale Åre, hvilket gør det let at komme rundt til de forskellige områder. Så er I på udkig efter en bolig, som ligger midt på pisten og med en fantastisk udsigt, er Sadelvägen det perfekte Læs mere

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Résidence Antarès

Résidence Antarès, Avoriaz

Den komfortable Résidence ligger i Les Crozats, den øvre del af Avoriaz og byder på en fantastisk udsigt ud over Morzine-dalen. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten, så man kan starte tidligt om morgenen på ski direkte fra huset. Til centrum af byen og butikkerne er der ca. 900 m og man kommer nemt derhen med elevatorer. Avoriaz er en bilfri by. En gratis shuttlebus bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen let til indkvarteringen (ved forhåndstilmelding, yderligere info på stedet). Til Læs mere

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs! Her får I ski-in/ski-out til glæde for hele familien!

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Bo på et charmerende hotel med skandinavisk hygge, liften lige i baghaven og midt i den gamle bydel af Alpe d´Huez - Velkommen til Hotel Le Chamois.

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana i Tignes er lækre og hyggelige 4-stjernede lejligheder af forskellig størrelse.

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Hotel Autentis

Hotel Autentis, Kronplatz

Det 4-stjernede Hotel Autentis, der blev nyindrettet i 2021, ligger i centrum af Niederrasen, ca. 4 km fra skiområdet Kronplatz. Skibussen kører direkte fra huset, en kælkebane og en skøjtebane nås efter ca. 100 m. Butikker, barer og restauranter ligger ca. 200 m fra indkvarteringen ligesom indstigningen til en langrendsløjpe. Til den familiært drevne indkvartering hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, opholdsrum, vinkælder, bibliotek, legerum til børnene samt skirum med opvarmet støvletørrer (1 x skiskab pr Læs mere

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen