Pistekort fra Oberndorf

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byen: St. Johann in Tirol

Læs mere om skiferie i Oberndorf her

Skiferie forslag i Oberndorf

Kaiserhotels Neuwirt Kaiserhotels Neuwirt Bil fra 1.851,-/pers.
Kaiserhotel Kitzbühle... Kaiserhotel Kitzbühle... Bil fra 2.670,-/pers.
Aparthotel Schmiedbode... Aparthotel Schmiedbode... Bil fra 1.446,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Oberndorf

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Oberndorf/ Penzinghof 2010 | Skrevet den 19/01 2010

Oprettet af Christian

Er netop hjemkommet fra skituren til Oberndorf hvor vi boede på hotel Penzinghof som beskrevet i den anden kommentar.
Hotellet har gennemgået en renovering til flere millioner Euro og fremstår ut...
roligt lækkert. Deres Wellness afdeling med 3 saunaer (æble, damp og almindelig) er så utroligt lækkert at vi nok tager derned igen. Men maden og servicen er altså helt uovertruffen, 5 retters menu om aftenen fra deres køkken, som er med i Michillen guiden, med fantastiske vine til priser mellem 20 og 30 euro. Morgenmaden er nok den bedste jeg har fået på noget hotel, alt fra Laks/champange til choko pops er muligt og ønsker man æg er det bare at fortælle hvordan de skal steges.
Børn er meget velkomne men det er ikke et decideret børnehotel, fx må børn under 14 år ikke gå i sanuaen pånær en gang om ugen hvor der er familiedag. Hotellet giver en tur i den offentlige svømmehal hvor man kan svømme uden for og rulle sig i sneen.
Vi er ikke de bedste skiløbere men kunne sagtens få 7 dage til at gå uden området blev for lille, dog er den sorte pist ikke den vildeste i verden.
Skibussen afgår foran hotellet og liften ligger lige ved siden af.
Et kanon sted.

Læs mere

Perfekt ! | Skrevet den 30/12 2005

Oprettet af Niels-Leth-Soerensen-Formand-Hobro-Skiklub

Vil du prøve luksus til en pris der er til at betale, samtidigt med at børnefamilier er velkommen, så bør du prøve Hotel Penzinghof i Oberndorf. Selve skiløbet er det samme som St.Johann i Tirol, et g...
odt område for familien, ikke for stort med stadigvæk med mulighed for at tryk den af for den gode skiløber. Gode lange nedfarter med masser af plads og masser af muligheder for at få et godt stop på en af de mange "alpehytter". På vej ned mod Oberndorf af den blå/røde piste finder du BaBgeigeralm, som er en lille "Alpehytte" som ligger lidt væk fra pisten på højre side. Der er mulighed for at sidde ude med en helt fantastisk udsigt over mod Wilder Kaiser, værten underholder selv på harmonika, eller sønnerne spiller lidt guitar.
Hotel Penzinghof er et kapitel for sig selv, super betjening af fam. Lindner og deres personale. Et udsøgt køkken og en god vinkælder med speciale i bl.a. Østrig og familiens egne vine. Der er et stort "Badestub" med alt hvad kroppen kan ønske sig.
Musik og dans i løber af ugen. For os der er virkelige magelige, skiløb til døren ( 15 meters gang ) kabineliften ligger 85 meter fra samme dør og der imellem ligger den gamle lift, som er bygger om til en "Alpehytte". Perfekt.

Et lille fif, hvis du gerne vil slutte skidagen helt perfekt ? Du tager stolliften helt til toppen, på Oberndorf siden, og glider stille og roligt til højre når de stiger af, der se du en lille "Alpehytte" med godt øl og en perfekt udsigt til solnedgangen. Her nyder du en øl eller to, ser solnedgangen, kigger på at pistemaskinerne gør den sorte piste klar...... !! Nu har du næsten det hele for dig selv, der plejer ikke at sidde ret mange, så der er jomfru piste nok til alle hele vejen ned til Penzinghof....... 15 meter og du er på hotellet, PERFEKT!!!

Der er også andre overnatnings muligheder i Oberndorf, men du skal bo i den del der ligge ved liften, ( to forskellige byer )så er bolig og skiløb inden for gå afstand.

Prøv det !
Læs mere
Opret kommentar