Pistekort fra Lofer

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Skiområdet i Lofer er et mindre og kompakt område med fokus på familierne.

Der er en vej op i området det er via gondolbanen Almbahn, liften er todelt og ved mellemstationen skal man lige gå 150 meter over til del II af liften. Almbahn lander helt centralt i området ved Loferer Alm, som er det centrale samlingssted for skiskoler mm.

Begyndere øver på plateauet omkring Loferer Alm, her er der et langt ”rullende gulvtæppe”, og fine øvemuligheder.

Når man har mod på mere, så går turen til toppen med Family Express en hurtig 6-stols-lift, herfra er der fine blå og røde løjper ned, og under denne lift finder man også en mindre Snowpark. På den blå piste nr. 4 ligger restauranten Schönblick, her er der super udsigt over området, som kan nydes sammen med stedets specialitet Chili con Carne.

Når man kommer op fra dalen kan man som alternativ til Family Express prøve Almen 8´er Schwarzeck. Den tager dig til toppen af Schwarzeck, turen ned byder igen på røde og blå pister. Under din skiferie i Lofer må du ikke snyde dig for en frokost på terrassen på Kechtalm, som du finder på piste 15. Her får du forrygende mad, og super udsigt. Lidt længere nede af piste 15 finder man Kuh Bar, og skal der en forfriskning til, så er udsigten fra terrassen her forrygende, ligeså er udsmykningen indendørs, der kan man kun trække på smilebåndet.

Bagerst i skiområdet (længst til højre på pistekortet), finder du Schönbühelbahn, en ældre 3-stolslift. Der er masser af plads, for liftens hastighed gør at størstedelen af gæsterne foretrækker at blive på ”forsiden” i Lofer.

For dem der skal på sorte pister, så skal man med en træk-lift, enten Grubhörndlift som tager dig til områdets højeste punkt eller postalmlift. Men du tager kun disse for at få ”pladen fuld” i Lofer, stedet er ikke for dig der søger sorte udfordringer, men for dig der er nybegynder eller skal afsted med familien og lære de små at stå på ski for første gang. Til det er området til gengæld også genialt.

Læs mere om skiferie i Lofer her

Skiferie forslag i Lofer

Pension Sonnhof Pension Sonnhof Bil fra 1.828,-/pers.
Mühlbach Lejligheder Mühlbach Lejligheder Fly fra 7.655,-/pers.
Hotel St. Hubertus Hotel St. Hubertus Bil fra 3.970,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Lofer

Her kan du se brugernes karakterer for Lofer.

Skiterræn:
3,62
Liftsystem:
3,49
Afterski:
3,38
Byen:
3,57
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 4,01 / 5 ud fra 37 anmeldelser.

Super til børneturen | Skrevet den 27/02 2017

Oprettet af Rasmus-Skov-Jensen

Familieskiferie giv til Lofer, vi havde en uge med perfekte vejrforhold for børn, høj sol og masser af sne.

Lofer området er rigtig fint til børn/børnefamilier. Man tager de to gondoler op ...
i terrænet og lander centralt i området hvor der er restaurant, øveområde og træfpunkt for skiskolerne. Der er to express stolelifter der går op nedenfor øveområderne, de går i hver sin retning. Mod venstre lander man på en top der giver mulighed for at løbe ned på den anden side af bjerget. Her venter en 3-stols-lift, den er ikke helt moderne, men det er trods alt en stolelift.

Vi havde 6 forrygende skidage i området, og både den store på næsten 5 år og den nye på ski på 2 år, fik nogle fantastiske skioplevelser.

Der er mange danskere... vi rejste i uge 4, og her var der danskere nok til at lave masser af "rent" danske skiskolehold med dansk skiinstruktør. Kunne godt frygte at der i uge 7 er lidt trængsel af danskere.

Vi rejste med Onlineski og boede på Hotel Mühlpointhof. Her var to legerum, "gaming"-area og swimmingpool, det passede hele familien perfekt. Ski-opbevaring ved liften gjorde det ret nemt at gå til og fra liften med den mindste i en klapvogn. Klapvognen fik vi med op i liften, så lillepigen kunne få sin middagslur på bjerget. Det gav mindre transporttid til og fra bakkerne og mere skitid til alle.

Alt i alt, en pris/kvalitetsoplevelse der var helt i top.
Læs mere

Dejligt sted når man har børn | Skrevet den 15/01 2017

Oprettet af Henrik Jensen

Vi har været i Lofer 4 gange, og det har stort set været en god oplevelse hver gang. Specielt turen til bunden er hyggelig, selvom der er mange glidestykker.

Restauranten ved mellemstation...
en er god, og så kan børnene tage trækliften ved siden af, mens de voksne får spist færdig.

Det kan dog anbefales, at tage en dagstur til naboområdet Steinplatte, hvor nedfarterne er nået længere og der er meget mere skiløb. Det er ligesom at rykke en klasse op og giver en fornemmelse af, hvorledes det er på de større skiområder
Læs mere
Se alle Opret kommentar