Ny kabinelift i Fügen

Ny kabinelift i Fügen

Det sidste nye tiltag i Zillertal bliver en ny kabinelift fra Fügen op til Spieljoch-området. Dette er det første projekt i "operation" Spieljoch-Hochzillertal efter at Schultz-gruppen overtog det.

Efter at Schulz-gruppen overtog det lille skiområde sidste, er der kommet nye boller på suppen, blandt andet er den nye 10 personers kabinelift, kun en af mange fornyelser, der skal skabe fornyet liv i det lille område. Både dal- og bjergstationen bliver ombygget og moderniseret med mere service og komfort. Bjergrestaurant Bergloft på toppen bliver udbygget med lounge, stor terrasse og konferencelokaler.


Den nye gondol er en stor opjustering til området, der måske snart bliver en del af Hochzillertal. 

På pisten kommer der en ny funpark med hop, rails og forskellige "fun-slope" faciliteter, ligesom der kommer en strækning for skitræning og slalom-skiløb. Derudover bliver der lavet en 5,5 km lang kælkebane fra bjergstationen til mellemstationen og en vinter-vandresti op til korset på Spieljoch-toppen. Denne ca. 1 times vandretur har en fantastisk udsigt til hele Zillertal og Inntal inkl. Innsbruck og Achensee.

Se en lille time-lapse over byggeprojektet

Spieljoch-områdests udvikling kulminerer næste sommer, når forbindelsen til Hochzillertal bliver bygget i form af en svævebane fra Onkeljoch på Spieljoch-siden til Wetterkreuzspitze på Hochzillertal-siden! Læs mere om det her.


Til næste vinter skulle Fügen Hochzillertal blive knyttet sammen, hvilket ville være helt fantastisk for området

Udgivet af: Rasmus Hauskov

Rejsebureauer til Fügen
Fakta om Fügen
Skiområdet: 550-2500 m.o.h.
Byen: 550 m.o.h.

21 pister i alt
2 km blå
19 km rød

Lifter: 9 stk. / 10.960 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 2

Mere om skiferie i Fügen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen