« Til oversigten

Vinderen af fotokonkurrencen runde 2 er slut

Vi har fundet en masse af de bedste billeder frem i denne nyhed, se i bunden hvem der løb med en valgfri skijakke fra DIEL.

Vi har modtaget rigtig mange gode skibilleder på Facebook, samt på Instagram med hasttagget #skisportdk

Det har næsten været umuligt, at finde en vinder, blandt så mange gode og sjove billeder.

Det er super skønt at modtage så mange forskellige billeder. I har sendt billeder med børn, offpiste, hygge, mad, natur og meget andet. Billeder der får humøret frem i alle ski interesserede.

Vi har samlet nogle af de bedste herunder - Med brugernes egne kommentarer.

Se vinderen i bunden af nyheden.


Tør vi godt far? Første tur på "stor bakke" turistløypa, HemsedalSelvom man er på vej igennem en god gang powder, så skal man bare nu og her nogen gange, når man er 7 år.....Dejligt med pudder snePhoto-bombed når der tages selfier


Mit barnebarn Sofia på 1 1/2 år med mormors skihjelm og briller så den smukke sol ikke stikker for meget i øjnene i det smukke snelandskab i WagrainPerfekt vejr i Val Thorens uge 4Trysil 2014 med manden og svigermekanikken <3 Fantastisk jul - og d. 24/12 ved 22 tiden tittede nordlyset da også frem. (Prøv at stå stille i 13 sekunder).. :)Livsglæde!Når der ikke er sne i DK må man jo tænke sig til den.. og drømme sig ned i alperne! (Sommerski i Tignes) FlotMaria Alm/hintermoos d.15/2-2016. Øv lillesøster ligger syg hjemme i lejlighedenPæn udsigtSallbach 2014, har mit gopro til at sidde på mine ski.Man starter som lille..... Ikke 2 år endnu, men allerede vild med ski:)


Fantastisk skiferie i Ischgl <3 we love life !Det næsten for godt :)

Instagram billeder


Og vinderen erNordlyset der ses i Trysil er virkelig flot. 

Stort tillykke til Sandra Odgaardhar. Hun vundet en valgfri jakke fra DIEL (Værdi: 3.695,-) Se alle de flotte modeller fra Diel her.

Tak til alle jer der har deltaget i konkurrencen på facebook eller på instagram med #skisportdk 
Næste »« Forrige

Se alle nyheder