Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart

Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart

Når Val d'Isère slå portene op til pisterne den 1. december 2012, er der godt nyt til de mange skigæster. Både i sneen og i byen.

Franske Val d'Isère er en af verdens mest eksklusive skisportssteder. Området er ideelt for skientusiaster på alle niveauer, der bliver tilbudt skiløb på de mange pister i Espace Killy-området.

Udover de mange muligheder for udfordrende og varieret skiløb, byder Val d'Isère også på mange aktiviteter uden for skiområdet. Her kan skigæster prøve kræfter med alt fra paragliding til luksus-shopping, fra traditionelle alpe-barer til gourmetrestauranter med Michelinstjerner.

Den 1. december 2012 folder Val d'Isère sit hvide tæppe ud for de første skigæster. Herefter står den på mere end 150 skidage i området.
Espace Killy i Val d'Isère har mere end 300 pistekilometer at gøre godt med, men der er også andet at tage sig til, hvis man har brug for en stund uden skiløb.

Nyheder i skisæsonen 2012/2013
Foruden Val d'Isères allerede fast etablerede faciliteter som luksusspa, vandland og Michelin-restauranter byder området på nyheder, der skal være med til at gøre skigæsternes ophold endnu mere tilfredsstillende.

Bjergene har for eksempel fået en ny restaurant, der ligger godt placeret både i forhold til lift og pister.
En anden restaurant, Atelier d'Edmond, har fået tildelt en ekstra Michelinstjerne, mens flere hoteller er steget i stjerner.

Derudover indvier Val d'Isère sin 6-stolslift, Fontaine Froid, til sæsonstarten, hvor det også bliver muligt at boltre sig i sneen med et spil vinter-golf.

Området har også fået flere webcams og egen app til smartphones, så det bliver endnu nemmere at følge med i skiløb og sneforhold.

Alt det og meget mere er i vente for Val d'Isères skigæster i sæsonen 2012/2013. Så har du planlagt en skiferie i det franske område, kan du roligt glæde dig.


Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart - Billede 1263
Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart - Billede 1264

Udgivet af: Rasmus Skov

Rejsebureauer til Val d´Isère
Fakta om Val d´Isère
Skiområdet: 1550-3650 m.o.h.
Byen: 1850 m.o.h.

129 pister i alt
20 stk.
59 stk.
36 stk.
14 stk.

Lifter: 112 stk. / 135.000 pers/time

Slæbelifter: 39
Tog/baner: 6
Stolelifter: 48
Kabinelifter: 10

Mere om skiferie i Val d´Isère

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen