« Til oversigten

Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart

Når Val d'Isère slå portene op til pisterne den 1. december 2012, er der godt nyt til de mange skigæster. Både i sneen og i byen.

Franske Val d'Isère er en af verdens mest eksklusive skisportssteder. Området er ideelt for skientusiaster på alle niveauer, der bliver tilbudt skiløb på de mange pister i Espace Killy-området.

Udover de mange muligheder for udfordrende og varieret skiløb, byder Val d'Isère også på mange aktiviteter uden for skiområdet. Her kan skigæster prøve kræfter med alt fra paragliding til luksus-shopping, fra traditionelle alpe-barer til gourmetrestauranter med Michelinstjerner.

Den 1. december 2012 folder Val d'Isère sit hvide tæppe ud for de første skigæster. Herefter står den på mere end 150 skidage i området.
Espace Killy i Val d'Isère har mere end 300 pistekilometer at gøre godt med, men der er også andet at tage sig til, hvis man har brug for en stund uden skiløb.

Nyheder i skisæsonen 2012/2013
Foruden Val d'Isères allerede fast etablerede faciliteter som luksusspa, vandland og Michelin-restauranter byder området på nyheder, der skal være med til at gøre skigæsternes ophold endnu mere tilfredsstillende.

Bjergene har for eksempel fået en ny restaurant, der ligger godt placeret både i forhold til lift og pister.
En anden restaurant, Atelier d'Edmond, har fået tildelt en ekstra Michelinstjerne, mens flere hoteller er steget i stjerner.

Derudover indvier Val d'Isère sin 6-stolslift, Fontaine Froid, til sæsonstarten, hvor det også bliver muligt at boltre sig i sneen med et spil vinter-golf.

Området har også fået flere webcams og egen app til smartphones, så det bliver endnu nemmere at følge med i skiløb og sneforhold.

Alt det og meget mere er i vente for Val d'Isères skigæster i sæsonen 2012/2013. Så har du planlagt en skiferie i det franske område, kan du roligt glæde dig.


Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart - Billede 1263
Val d'Isère har godt nyt til sæsonstart - Billede 1264

Læs mere om skiferie i Val d'Isère her

Skiferie forslag i Val d´Isère

Les Jardins de Val et ... Les Jardins de Val et ... Bil fra 3.511,-/pers.
Hotel Ormelune Hotel Ormelune Fly fra 11.274,-/pers.
Résidence La Daille Résidence La Daille Bil fra 3.282,-/pers.
Hotel L'Aigle des Neig... Hotel L'Aigle des Neig... Fly fra 15.774,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder