« Til oversigten

Skilab, nyt koncept i den danske skiverden

For passionerede skiløbere og skilærere. Konceptet er enkelt; SkiLab laver skikurser og –camps, hvor målet er at deltagerne, gennem kompetent undervisning, skal blive bedre til at køre på ski.

Lige pt. er der kun en enkelt camp på hylden. Den ligger i uge 41, og skal fungere som en forberedelsescamp, for de kursister der skal med Den Danske Skiskole på instruktørkursus i uge 42.

Forberedelsescampen er et tilbud om træning og opvarmning til kursusugen i uge 42. ”I uge 42 kommer 99% af alle DDS’ kursister med kolde ben efter en sommer uden skiløb, så forberedelsescampen er en unik mulighed for at blive klar til kursusstart.” siger Mads Vinther, som står bag SkiLab.

Når du tager med på et SkiLab-kursus, bliver du en del af en fedt (ski)miljø, hvor socialt sammenhold og udvikling af den enkelte er i centrum. Derfor er de eneste krav til at du kan komme med, at du er ambitiøs med dit skiløb, og at du har lyst til at lære.


Alle undervisere på SkiLabs kurser er uddannede EuroTrainere og uddannere i Den Danske Skiskole. Dermed får du kun de bedste danske skilærer, når du tager på kursus med SkiLab.

Interessen for SkiLab har vist sig at være virkelig stor. De første 8 pladser på forberedelsescampen er allerede udsolgt, så der er blevet etableret et endnu et hold med plads til 8 mere.

Kurset indeholder bl.a.:

– 6 dages træning/undervisning af 3 timer, maks. 8 pr. hold.

– Liftkort

– Ophold i lejlighed på hyggelige Zur Sonne i Tux – 500 meter fra liften.

– 3 x on-mountain videoanalyse

– Skiteori-foredrag/diskussion

– Et unikt socialt (ski)miljø

Tilmeldingsfristen er 15/8. Ved tilmelding inden 1/7 er prisen 3.750,- ellers er prisen: 4.250 kr. 

Læs mere om projektet her.


Næste »« Forrige

Se alle nyheder