« Til oversigten

Hvordan forbereder du dig til en sæson i Spanien?


 Lad dine tanker løbe
Forestil dig, at du kan vælge et hvilket som helst sted at tage på sæson i verden.
Du tager et kig på Google Maps og ser bjergene i det sydlige Spanien. Du har måske aldrig forbundet Spanien med at stå på ski, men stol på os, når vi siger, at det er et fantastisk land at tage på sæson i! I tillæg til det fantastiske spanske køkken, bjergene og menneskene (som du kan læse alt om i vores sidste blog), giver det 8 uger lange ski- eller snowboardkursus dig så meget mere! Spørgsmålet er så bare: Hvad kan jeg forvente, og hvad kan jeg gøre for at forberede mig? Det kan du få svar på i denne blog
Forbered dig på en rejse 
Træningen begynder på gletscheren i Cervinia, Italien. Herefter fortsættes undervisningen i Madrid, hvor du tager den teoretiske del af instruktøruddannelsen. Efter det rykker kurset til Sierra Nevada på Spaniens sydlige kyst. 
Forbered dig på at pakke både skitøj og badetøj
Og mens du tænker på Almería og Málaga, så tænk på smukke hvide strande kun en kort køretur væk fra pisterne. Mange folk rejser dertil for at tage på strandferie. Hvor fedt er det ikke at kunne kombinere det med en skiferie?
Forbered dig på en lang sæson 
Sæsonen starter ret tidligt i Sierra Nevada sammenlignet med andre områder i Alperne. Området åbner i den sidste uge i november og lukker først i starten af maj. 
Lær at tale spansk
Næsten dagligt får vi spørgsmålet: “Hvor godt skal jeg kunne tale spansk for at tage på kurset?".
Hvis du har haft spansk i skolen, eller har lært at tale spansk af din familie eller venner, så har du selvfølgelig et forspring. Men det er ikke nødvendigt at kunne tale det flydende. 
Ansøg før den 10. september og kom med på 8-ugers skiinstruktørkursus eller 8-ugers snowboardkursus! Ansøg her!

Næste »« Forrige

Se alle nyheder