Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat
Nortlander åbner endnu et hotel i St. Anton

Nortlander åbner endnu et hotel i St. Anton

Hvis du elsker St. Anton, så er der godt nyt l dig. Det danske ski-rejseselskab Nortlander Ski-Tours åbner nemlig sit fjerde hotel med dansk personale i Østrigs største sammenhængende skiområde.

Hotel Edelweiss er det nyeste skud på stammen af hoteller med dansk personale og service i Alperne. Hotellet ligger midt på den populære gade, Dorfstrasse, i den lige så populære by, St. Anton. Fokus på hotellet er østrigsk charme, skandinavisk mad og en rummelig og venlig service, hvor der er plads til en øl i baren og godt humør – altså præcis som man kender det, fra andre Nortlander hoteller.

Nortlander tager hånd om hele oplevelsen

Hvorfor endnu et hotel i St. Anton, kunne man spørge? Det svarer Toke Hyldgaard, salgsdirektør i Nortlander Ski-Tours på:

Det har altid været vigtigt for os, at kunne tilbyde vores gæster den fulde pakke i de store sammenhængende skiområder i Alperne. I Nortlander har vi altid haft fokus på at fonde hoteller med en god beliggenhed på de store sammenhængende destinationer. Det er vigtigt for os at vi kan tage hånd om hele oplevelsen fra A-Z, og derfor kunne vi ikke sige nej l et hotel med denne beliggenhed i St. Anton.

St. Anton blev sidste år slået sammen med Zürs og Lech, så området er nu officielt Østrigs største sammenhængende skiområde med 305 kilometers piste - her får Nortlanders gæster altså virkelig meget skiløb for pengene.

Perfekt til venner og virksomheder

Hotellet er primært for voksne vennegrupper og virksomheder. Det er blevet mere og mere populært de sidste par år at tage en kort skiferie med både venner og kollegaer. Fælles for de her grupper er, at de mange gange rejser på lidt skæve dage, og det ønsker Nortlander at imødekomme på Hotel Edelweiss, hvor det er muligt at få 4, 3 eller helt ned l 2 dage på ski.

Edelweiss i sig selv er ideelt for voksengrupper, der ønsker sig lidt mere af deres skiferie. Hotellet er ikke et luksushotel, men her er en hyggelig stemning, som man kender det fra traditionelle østrigske hoteller. Hotellets bar, sauna og dampbad gør desuden, at man har mulighed for at være sammen, når man kommer hjem fra dagens skiløb - hvis man altså ikke ender på Mooserwirt eller Krazy Kangoroo.

St. Anton er en perfekte destination til festglade voksne, der både ønsker skiløb og afterski i verdensklasse. Så et hotel, der ligger kun 250 meter fra både liften og pisten er den perfekte løsning, hvis man skal på en herretur/venindetur eller have nogle gode kunder med på skiferie, siger Toke Hyldgaard.


Det skal være nemt, behageligt og smage godt

Uanset om man rejser sammen med kollegaer, kunder eller venner, så er der engang, der er vigtigere end alt andet: Det skal være nemt, gnidningsfrit og behageligt.

Vi driver i dag over 20 hoteller i Alperne og har gjort det i mange år. Derfor har vi efterhånden også et godt indtryk af vores gæsters forventninger l deres skiferie. Der skal være tryghed og kvalitet i de ting, vi tilbyder vores gæster, og de skal ikke tænke på andet end at nyde skiområdet og hinanden, fortæller Toke Hyldgaard.

En af hjørnestenene i Nortlanders hotelkoncepter er, og har altid været, maden. Her har man de seneste år slået sig sammen med blandt andet Michelin-kokken Jakob de Neergaard, der hvert år arbejder sammen med Nortlanders hoteller for at sikre en høj standard over hele linjen.

Det er super vigtigt, at når man har brugt sin krop en hel dag, at man så også nærer den med et godt måltid mad. Det er altafgørende - også for en skiferie, kan man høre Jakob de Neergaard udtale i en video på Nortlanders hjemmeside
Wellness området

Med hvert skridt på vejen

Nortlanders nye hotel er altså som sådan ikke noget nyt tiltag, men blot endnu et skridt i retning af at kunne være sammen med gæsterne hvert skridt på vejen - lige fra de har bestilt rejsen til de er trygt hjemme igen.

Det kan ikke siges nok gange. Jo mere ejerskab vi kan tage på vores gæsters oplevelse, jo bedre service kan vi give dem. Alle vores tilfredshedsundersøgelser peger i samme retning. Jo mere vi er l stede før, under og efter rejsen, jo mere tilfredse gæster har vi. Derfor er det essentielt, at vi fokuserer på 360 graders løsning, hvor vi kommer hele vejen rundt om gæstens skiferie, slutter Toke Hyldgaard.

> Læs mere om Nortlander og det nye hotel i St. Anton her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser