Firmatur som skiferie - flere tager af sted.

Firmatur som skiferie - flere tager af sted.

Danski oplever en opgang i salget af firmature. Firmaturene bliver både brugt til kundeture og til medarbejderture.

Online: 20/11 2014

928 glade skiløbere rejste sidste år med Danski på firmatur. I sæsonen 14/15 sender Danski indtil videre 964 skitossede danskere på firmature i Alperne.

Medarbejdertur eller kundetur

Firma skirejser kan udformes på mange måder. Ofte ser Danski, at det enten er ture for medarbejderne, som har givet den en skalle det sidste stykke tid, eller ture med kunder, hvor der er forretningssnak om formiddagen og lækkert skiløb om eftermiddagen. Turenes varighed variere fra at være heluger til de forskellige former for miniferie Danski tilbyder. Især er Danskis Xmas skiture med julefrokosttema populære. Her sørger Danskis personale i henholdsvis Tignes eller Alpe d’Huez for det hele, og de danske kokke serverer hver dag lækker morgenbuffet og 3 retters aftenmenu. Den ene aften serveres der en julefrokostmenu med efterfølgende tømmermandsmorgenmad dagen efter.

Danski har rammerne til turen

Det giver noget helt særligt at møde sine medarbejdere i nye rammer. Danskis hoteller i Alperne giver de perfekte rammer til at lære hinanden bedre at kende. Mulighederne for teambuilding er også optimale i Alperne. Det kan enten foregå oppe på pisterne. De fleste af Danskis egne hoteller har også faciliteter til at rumme enten indendørs eller udendørs aktiviteter. Måske er ham fra IT-afdelingen lige så god til at stå på ski som dig? Skiløb, afterski og hygge på hotellet giver både fælles oplevelser og sammenhold, som igen vil skabe et bedre sammenhold hjemme på arbejdspladsen. Skiturene bliver også brugt som goder til trofaste kunder, for at vise, at man sætte pris på lige netop det, de gør for ens forretning.

Firmature skaber stor værdi for firmaets kultur, hvilket også afspejles i den store efterspørgsel der er på disse ture. Danski har 33 års erfaring med at arrangere grupperejser, og kan derfor også være behjælpelige med at arrangere gruppens egne arrangementer f.eks. piste visninger, frokoster og fleksible afhentninger.

Læs mere om Danski's firmature her



Firmatur som skiferie - flere tager af sted. - Billede 1951

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen