Filzmoos - en perle i østrig

Online: 28/09 2011

Vi har hos ClickSki.com mærket den store efterspørgsel efter de store skiområder, med mulighed for mange pistekilometer. Derfor har vi valgt at introducere endnu en nyhed i vores program, denne sæson.

Valget er faldet på Filzmoos som i sig selv er en lidt mindre destination der kan give tryghed for familien, men samtidig giver mulighed for at benytte de over 800 km pister i Ski Amade.

"Filzmoos er hvad man kan kalde en lille destination med sine 13 km pister fordelt på 6 km blå pister, 5 km røde pister og 2 km sorte pister. Filzmoos giver familien en vis tryghed på skiferien, da området ikke er større end at børnene selv kan finde vej. Samtidig giver beliggenheden mulighed for at benytte de mange piste kilometer i det store Salzburger Sportwelt.
I en radius af ca. 20 km ligger der flere af de større mere kendte skiområder som fx Flachau, Flachauwinkl og Wagrain - hvortil liftkortet er gældende.

3 gange i ugen kører der en bus fra Filzmoos til Flachau og Flachauwinkl, således at der er rig mulighed for at komme ud og se nogle af de andre lidt større skiområder.
Fra Filzmoos til Flachau er der ca. 20 km, der er ca. 25 km til Flauchauwinkel og ca. 26 km til Wagrain. Mulighederne er altså mange for at få nogle rigtig gode oplevelser på ski, uanset om man skal med bussen eller man vælger at køre selv.

Selvom man i Filzmoos er midt i det store Ski Amade område, så er der stort set aldrig kø ved lifterne – det er en mærkesag for destinationen at der ikke skal være lange køer ved lifterne. Filzmoos er en lille og meget moderne destination i Østrig. Det er en oplevelse i sig selv at være i Filzmoos, da det er et meget hyggeligt, børnevenligt og unikt sted. "

Vi glæder os hos ClickSki.com til at sende vores gæster til Filzmoos. 
Clickski tilbyder ikke længere rejser til Filzmoos opdateret d. 26/6 2017.


Udgivet af: Rasmus Skov

Rejsebureauer til Filzmoos
Fakta om Filzmoos
Skiområdet: 650-2188 m.o.h.
Byen: 1050 m.o.h.

350 pister i alt
109 km blå
199 km rød
42 km sort

Lifter: 138 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 92
Stolelifter: 37
Kabinelifter: 9

Mere om skiferie i Filzmoos

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen