🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her
Nyhed fra Snowminds. Se oversigt med alle nyheder fra Snowminds her
« Til oversigten

Bliv uddannet skiinstruktør i Spanien!

Over 1 million skigæster tager ikke fejl! Det spanske skiresort Sierra Nevadas popularitet stiger blandt andet hos det Skandinaviske publikum, og nu åbnes der op for dansk skiundervisning i det sydspanske skiresort! Med den nye tilføjelse af dansk skiundervisning forventes dette tal at stige til den kommende sæson!
Det danske selskab Snowminds, der uddanner skiinstruktører i blandt andet Østrig, Canada og Japan, sender denne vinter danske og internationale skiinstruktører på eventyr til den spanske perle, Sierra Nevada, som hidtil har været kendt for kultur, gastronomi og ikke mindst turistattraktionen Alhambra. I dette bjergrige, kan man som et af de få steder i Spanien stå på ski. Snowminds har som de første i verden skabt muligheden for at blive bedre til spansk, nyde den spanske kultur og arbejde som skilærer fra december til maj måned.


”Det kom lidt bag på os, at sneen var så god og at området var så moderne. Men efter at have etableret samarbejde med de lokale, fandt vi hurtigt ud af at interessen er enorm, og derfor fik vi hurtigt lyst til at kaste os ud i projektet.” siger Christoffer Vorre, direktør i Snowminds.
“For at imødekomme den stigende interesse, samt de mange skandinaviske tilflyttere langs solkysten, har vi nu skabt denne unikke mulighed for at nyde alt det bedste Spanien har at byde på, sammen med en dansk skilærer,” uddyber han.
Kombineret kultur-, sprog- og skioplevelse
Clara Collado Juul-Nyholm fra København er en af de første danske skiinstruktører, som tager turen til Sierra Nevada med Snowminds.
”Jeg ser det lidt som en win-win situation, da jeg både kan stå på ski i solskin, snakke spansk og nyde den spanske kultur en hel sæson. Derfor glæder jeg mig også helt vildt til at komme i gang!” fortæller Clara
Den spanske skilæreruddannelse giver også adgang til skilærerjobs i Andorra, Chile og Argentina.
Ansøg i dag på: www.snowminds.dk

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Snowminds - Se alle nyheder