Oversigt med de bedste skiferie tilbud på Black Friday 2022

Oversigt med de bedste skiferie tilbud på Black Friday 2022

Har du ikke sikret dig sæsonens skiferie endnu? Så er Black Friday dagen at gøre det på. Flere skirejsebureauer kører med unikke tilbud på dagen.

Vi har støvsuget markedet for at finde specielle tilbud til dig, der er på jagt et efter en skarp pris på sæsonens skiferie.

Herunder kan du se skarpe black friday tilbud på skirejser. Sidst opdateret d. 23/11 2022.

#1 Sunweb lokker med de bedste tilbud

Sunweb varsler gode tilbud i black friday weekenden fra fredag den 25. til søndag den 28. november 2022. Sunweb kalder selv deres udsalg for "de bedste black friday tilbud". Tilbuddene offentliggøres på black friday. I hele perioden fra den 25. til den 28. november 2022 kan du også få 750,- ekstra rabat pr. booking (begrænset udbud). 

- Se hvad Sunweb har at byde på.

#2 Danski - spar 1.000,- pr. booking

Danski tilbydder masser af billige tilbud til Alperne OG en rabatkode på 1.000 kr! Koden gælder også på i forvejen nedsatte rejser – modsat Zalando ;)

Det er først til mølle, og rabatten udløber søndag aften! Brug koden BW1000! Koden gælder på alle nye online bookinger i perioden fra den 22. til den 27. november 2022. Undtaget specialture.

- Se alle black friday tilbud hos Danski.

#3 Nortlander - Vilde tilbud + ekstra rabatkode

Fra tirsdag til søndag (22.-27. november) er det Black Skiweek hos Nortlander. I løbet af ugen finder du store “Black Skiweek”-tilbud, og det er først til mølle, så book inden det er for sent. Få ekstra 1.000 kr. rabat pr. online booking med koden BW1000.

Du kan eksempelvis spare over 5.000 kroner på en skiferie til Val Thorens med overnatning på det 5-stjernede Hotel Fitz Roy.

Hotel Fitz Roy

- Se alle black friday tilbud hos Nortlander.

#4 Slopetrotter - ekstra rabat på 1.000 kr.

Du kan finde billige tilbud i black week hos Slopetrotter. Det er ugen, hvor du skal være hurtig! Slopetrotter kører Black Skiweek den 22.- 27. november, og hver dag fylder de hylderne med en masse gode tilbud. Det er først til mølle, og du kan få yderligere 1.000 kr. i rabat, når du booker online med koden BW1000.

- Se alle black friday tilbud hos Slopetrotter.

Var der ikke noget, der fristede? Søg blandt alle rejser ét sted i vores skirejse-database eller se vores forslag til 14 skirejser, der er til at betale. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen