Oversigt med de bedste skiferie tilbud på Black Friday 2023

Oversigt med de bedste skiferie tilbud på Black Friday 2023

Har du ikke sikret dig sæsonens skiferie endnu? Så er Black Friday dagen at gøre det på. Flere skirejsebureauer kører med unikke tilbud på dagen.

Vi har støvsuget markedet for at finde specielle tilbud til dig, der er på jagt et efter en skarp pris på sæsonens skiferie.

Herunder kan du se skarpe black friday tilbud på skirejser. Senest opdateret d. 21. november 2023

#1 Danski - spar op til 3.000 + 1.000 ekstra

Danski tilbyder masser af billige tilbud til Alperne OG en rabatkode på 1.000 kr! Koden gælder også på i forvejen nedsatte rejser.

Det er først til mølle, og rabatten udløber søndag aften! Brug koden BW1000! Koden gælder på alle nye online bookinger i perioden fra den 21. til den 26. november 2023. Undtaget specialture.

- Se alle black friday tilbud hos Danski.

#2 Sunweb lokker med ekstra rabat 

Sunwebs tilbud løber til søndag den 27. november 2023. De kalder selv udsalget for "Find den perfekte skiferie med rabat".

I perioden kan du få 1500,- ekstra rabat pr. booking (begrænset udbud). 

- Se hvad Sunweb har at byde på.

#3 Nortlander - Vilde tilbud + ekstra rabatkode

Fra tirsdag til søndag (21.- 26. november) er det Black Skiweek hos Nortlander. I løbet af ugen finder du store “Black Skiweek”-tilbud, og det er først til mølle, så book inden det er for sent.

Få ekstra 1.000 kr. rabat pr. online booking med koden BW1000.

- Se alle black friday tilbud hos Nortlander.

#4 SnowTours - Black Week Sale

Fra onsdag den 21. november kan du finde rigtig gode tilbud til flere destinationer hos SnowTours. I deres nyhedsbrev skriv de: "Stop med at lede - de vildeste priser finder du her". 

Udvalgte tilbud fra SnowTours: 

Var der ikke noget, der fristede? Søg blandt alle rejser ét sted i vores skirejse-database eller se vores forslag til 7 skirejser, der er til at betale. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen