Pistekort fra Valloire

Rejsebureauer til Valloire: SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Valloire

Find mere om Valloire: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder


Skiområdet omkring Valloire hedder Galibier ? Thabor og er fordelt på tre bjerge.

Valloire byder på autentisk fransk stemning og solid familiehygge. På trods af, at Valloire er en lang og kuperet by, så er det nemt at komme op i terrænet uanset hvor man bor, da der er hele tre lifter fra byen til toppen af Setaz, mens der er den store Cret de la Brive kabine op til Le Crey du Quart bjerget. Desuden findes der mange indkvarteringer lige ud til pisten.

Valloire er kendt for at være rigtig god til begyndere og børnefamilier, da der altid findes grønne og blå pister som alternativer til røde og sorte. Men området byder på meget mere end det og passer til alle niveauer.

Hvert af de tre bjerge i området kan noget forskelligt. Setaz, til højre på pistekortet, er særligt godt på overskyede eller tågede dage, da der er massere af træer mellem de lange nedfarter. Men Setaz byder også på fantastisk og lettilgængeligt offpist, når sneforholdene er til det. Og så får man desuden områdets bedste panini ved toppen af Setaz kabinen.

Le Crey du Quart forbinder Valloire og Valmeinier. Fra toppen kan her anbefales at tage den lange blå Les Selles ned til Valloire med et stop på ?bamsehytten? til frokost på vejen, eller man kan tage bagom bjerget af Combe Orsière eller Praz Violette for efterfølgende at tage op på Le Gros Crey på Valmeinier siden. Det midterste bjerg byder desuden på en af Europas bedste snowparker og områdets længste nedfarter på begge sider.

Helt til venstre på pistekortet ses Le Gros Crey og Valmeinier området. I dette område er der typisk færre mennesker og god plads på pisterne. Der findes også en række små hytter på pisten, hvor de serverer god mad eller lidt og drikke. Fra toppen kan man se til Val Thorens, og det kan anbefales at tage den lange røde Genepi pist hele vejen fra 2594 meters højde ned i 1500 meter.


Résidence Les Chalets du Galibier (ekstra lejligheder)

Résidence Les Chalets du Galibier byder på dejlige lejligheder med en god beliggenhed lige udenfor centrum af Valloire. Lejlighederne er fordelt i fem store chaleter og byder på al den komfort, som du måtte ønske på din ferie. Lejlighederne er pænt indrettet, og der er brugt meget træ i indretningen, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Morgenen kan startes med frisk morgenbrød, der bestilles og afhentes i receptionen. Aftenen kan afsluttes på fransk vis med en raclette eller fondue Læs mere


Brugernes anmeldelser af Valloire

Skiterræn
3,90
Liftsystem
3,54
Afterski
3,49
Byen
4,21
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
2,00
Valloire har en samlet score på 3,52 stjerner ud af 5. Baseret på 61 anmeldelser.

Kort over Valloire

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen