Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster.

Tobi1234 13/10 2018 15:13

Hej!
Jeg står i den situation, at jeg har gennem flere år har løbet på ski med en Atomic Redster pro, Flex 110, støvle, men desværre er jeg nødt til at få nye støvler, da nogle knyster på indersiden af mine fødder gør, at jeg ikke kan løbe i dem mere. 'Blockning' af støvlen er ikke en mulighed, da det ikke giver nok plads.
Umiddelbart synes jeg, at det er svært at blive klog på de muligheder, man har, så jeg ville høre om I har noget at anbefale. Hvilke støvler kan i anbefale? Evt. speciallavede støvler som Strolz? Jeg leder umiddelbart efter en butik i Jylland.
Prisen er ikke så vigtig, da jeg efterhånden er desperat efter at finde nogle støvler, som ikke er smertefulde at have på.
Jeg har omkring 40 uger på ski og har nydt meget at køre i Redster Pro'en, så en racestøvle er bestemt en mulighed. Der er vel ikke som sådan noget problem i at køre freeride i en racestøvle, eller hvad er jeres mening?
På forhånd tak for hjælpen!

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Sophie Hendriksen 25/11 2018 00:27

Sv: Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster.

Jeg er også fan af mine Strolz. De er som sagt ikke helt nemme at få fat på fra Danmark, men kombiner med en tur til St. Anton eller Lech - det er jo ikke så skidt endda vel ;-) Mine er lavet i Strolz egen butik i Lech, virkelig professionelt og alt spiller. Mine fødder var blevet brede og platfodet efter graviditet og jeg kunne simpelthen ikke finde normale støvler der ikke enten gav krampe, smadrede tåneglene eller sad for løst. Custom støvler som Strolz løser naturligvis det hele.

Jan Spile 16/10 2018 22:07

Sv: Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster.

Jeg ville ikke gå på kompromis. Jeg har selv knyster på fødderne, og har prøvet lidt af hvert, ang. Støvler. Diverse såkaldte custom fittede standard støvler, som aldrig fungerede ordentligt. Et par foamede støvler lavet hos Snowfun i Roskilde, var rigtig gode, men stadig med små problemer. For omkring 7 år siden besluttede jeg mig så for Strolz støvler, og det er den bedste ski beslutning, jeg har taget i min 40 år lange ski karriere. Så hvis du overhovedet har muligheden, så er det min anbefaling.

Tobias 19/10 2018 11:38

Sv: Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster.

Tak for jeres var!
Ved I, hvor kan man få lavet Strolz støvlerne? I Hamborg evt?
Og hvordan vil i vurdere dem ift. Fischer Vacuum for eksempel? :-)

Jan Spile 19/10 2018 12:39

Sv: Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster.

Hej Tobi, jeg har aldrig prøvet Ficher Vacum, og det er helt sikkert fine støvler. Jeg kan fortælle dig at da jeg skulle have nye støvler, gik jeg ind i Alber sport i st Anton. Det var i ugerne før jul, så der var ingen mennesker, så de havde masser af tid i butikken. Jeg fik deres bedste støvle mand, som jeg havde fået anbefalet, og jeg sagde til at jeg skulle have de støvler som passede bedst til mine fødder uanset pris. Han kiggede og tog mål af mine fødder, og var ikke i tvivl det skulle være Strolz. Det skal lige siges at Alber er en butik som har stort set alt indenfor støvler, også Ficher Vacum. Mine støvler sidder utrolight tight, uden at de trykker nogen steder overhovedet, og jeg behøver stort set ikke at spænde dem, så mine spænder er sat så løst som muligt, og stadig sidder de bare som en drøm. Spørg endelig løs hvis du vil vide mere :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen