Valg af skistøvle? Evt. speciallavede? Tvunget til at købe nye støvler pga. knyster. - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Tobi1234 skrev:
Hej!
Jeg står i den situation, at jeg har gennem flere år har løbet på ski med en Atomic Redster pro, Flex 110, støvle, men desværre er jeg nødt til at få nye støvler, da nogle knyster på indersiden af mine fødder gør, at jeg ikke kan løbe i dem mere. 'Blockning' af støvlen er ikke en mulighed, da det ikke giver nok plads.
Umiddelbart synes jeg, at det er svært at blive klog på de muligheder, man har, så jeg ville høre om I har noget at anbefale. Hvilke støvler kan i anbefale? Evt. speciallavede støvler som Strolz? Jeg leder umiddelbart efter en butik i Jylland.
Prisen er ikke så vigtig, da jeg efterhånden er desperat efter at finde nogle støvler, som ikke er smertefulde at have på.
Jeg har omkring 40 uger på ski og har nydt meget at køre i Redster Pro'en, så en racestøvle er bestemt en mulighed. Der er vel ikke som sådan noget problem i at køre freeride i en racestøvle, eller hvad er jeres mening?
På forhånd tak for hjælpen!
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen