Splitboard

Peter øe Svendsen 21/02 2017 22:39

Jeg er en habil snowboarder som er meget interesseret i at prøve skitouring på splitboard. Da jeg ikke har andre venner og bekendte der kunne tænke sig at prøve det, har jeg søgt på internettet for at finde ligesindede i kongeriget, men jeg kan simpelt hen ikke finde nogen.

Så nu skriver jeg herinde for at høre om der skulle findes nogen derude med splitboard-erfaring eller lyst til at prøve splitboarding.

Jeg er 43 år, har 3 børn og har allerede været på familieskitur i år, så det er ikke noget der er aktuelt i indeværende sæson.

Så jeg kunne godt tænke mig at høre:

- Er der nogen på dette forum der dyrker splitboarding?
- Er der nogen klubber/grupper/venner der tager afsted på ture?
- Er der nogen der kunne være interesseret i at tage med på splitboardkursus i 2018?

Mvh. Peter

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Nicolaj 16/12 2017 14:21

Sv: Splitboard

Hej Peter
Jeg kan se at dit indlæg er lidt gammelt, men jeg prøver alligevel at svare. Jeg er i samme båd som dig. Jeg har stået på snowboard i mange år og kunne rigtig godt tænke mig at kaste mig ud i nogle splitboardtur.
Er du kommet længere med dine planer for 2018?
/Nicolaj

Nicolaj 18/12 2017 08:59

Sv: Splitboard

:-) Jeg mente "gammelt", fordi det var skrevet i februar og vi nu er i december.

Jeg tænker lidt det samme som dig - jeg gider ikke løbe rundt alene.
Jeg kender en masse snowboardere og også et par bekendte (venners venner) som tager på splitboardture. Jeg kunne bare godt tænke mig at at få en god introduktion til det inden jeg begiver mig ud på de store ture selv.
Jeg har kigget lidt på det her: http://bit.ly/2CVpya4
Lyder godt og relativt billigt......
Har i øvrigt kigget en del på udstyr, men er super meget i tvivl om hvad man skal gå efter.... det er lidt en jungle når man er ny i gamet synes jeg. Jeg kunne godt overveje noget i stil med det her: http://bit.ly/2CVpdV2
støvler ved jeg ikke så meget om..... altså om de gamle støvler kan bruges eller om jeg skal have nogle der er lidt stivere og med bedre sål..... dem jeg har nu er bløde og super fine til at lege på pist og i park, men jeg står sgu ikke så godt fast i hård sne.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen