Skilærer uge 7 Schladming

Sandra 07/01 2018 20:49

Hej. Jeg står og skal på ski med nogle venner i uge 7. Har stået på ski 3 gange før hvor jeg var på skiskole, men er stadig lidt usikker på skiene.

Vil i anbefale en privat skilærer i 2 dage hvor man har 2 timer hver dag eller en skiskole i 3-4 dage med 3 timer hver dag?
Kender i evt nogle private skilærer i området?

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Heidi Marie Schow 24/01 2018 21:03

Sv: Skilærer uge 7 Schladming

Hej
Jeg er i sin tid startet på ski i Schladming. Jeg var den eneste i gruppen, som var helt "rå", så jeg blev tilmeldt skiskolen Tritscher i Rohrmoos på Hochwurs bjerget. (Nu ved jeg ikke hvor du skal bo henne, vi boede på Götschlhof på samme bjerg) Jeg havde 3 dage a 4 timer på hold. Vi havde det rigtig sjovt på holdet, for vi fjummerede rundt allesammen og kunne hjælpe hinanden, når skiene spændte ben :D
Alle de gange jeg er tilbage i Schladming, er jeg nede i Tritscher skiskole, for at hører om min gamle skilærer er ledig og så tager jeg lige en opfrisker på 2 timer med ham. Det har flyttet mig rigtig meget. Han hedder Günther og er tysk, men snakker også engelsk. Han har begynderhold og tager også ene undervisning, hvis man spørger efter ham. Der er vist også kommet danske skilærer på Tritscher skischule, men dem har jeg så ikke været sammen med.
Rigtig god fornøjelse :)

Stephan Fokdal 10/01 2018 18:45

Sv: Skilærer uge 7 Schladming

Hej.
Har desværre ikke selv været på skiskole fra min debut som skiløber, først 7 gang tog jeg hoppet på skiskole (Norge) -Har dog set konen komme tilbage efter skiskolen i Østrig, og kunne se hvor meget det havde hjulpet.
-Umidlbart , ifht hvad du skriver, tror jeg mest på de 3-4 dage på skiskolen, fremfor privat undervisning i 2 dage. Er sikker på at undervisningen sikkert ville være fremragende med privat underviser, men nogen gange skal man bare lige have nogle dage før det "synker" helt ind.
-Derudover skubber det tit og ofte en til at følge med, hvis alle de andre også gør det.
-Er niveauet til det, skal man bestemt ikke kimse af ene undervisning.! (har selv 80 minutters erfaring med ene undervisning.)
Men som jeg har skrevet, tror jeg din usikkerhed skal væk først.. learning by doing. -Så afsted og få nogle km i benene.
GO TUR. ;)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen