kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Martin Friis 16/12 2017 16:02

Hej vi skal afsted til lofer i uge 5, vi sidder og diskuterer om vi skal køre fredag nat eller tidlig lørdag morgen. Vi vil helst køre tidlig morgen af forskellige årsager, men er nervøse for hvor meget trafik vi skal forvente.. nogen der har erfaringer ? vi er klar på noget trafik men gider heller ikke sidde 4-5 timer i kø.. hilsen martin

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Jacob 02/01 2018 21:25

Sv: kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Hej Martin.
Når vi skal sydpå, kører vi altid om natten. Sejler Gedser- Rostock, eller Rødby-Puttgarten ca kl. 19.00 Kører igennem hele natten. Ingen kø, og kun lidt trafik hele vejen. Er ved München imellem 4 og 5 ca. Lidt mere trafik, men ingen kø. Kommer vi kl. 6.00, kan der godt være kø. Så er vi ved Skisporstedet kl. 8.00 eller 9.00 ca. Lidt morgenmad, og så er vi klar til ski. Fungerer rigtig godt for os

Heidi Marie Schow 06/01 2018 10:58

Sv: kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Hej.
Vi kører fredag og tager færgen ca kl 8. Der er da trafik ned igennem Tyskland, men det kører som regel og det er kun ved München der er meget tæt trafik. Vi kører tit østover (9'eren), der er ikke så meget køkørsel. Vi overnatter altid i Bayern, hvor vi får wienerschnitzel og en stor øl. Vi kører så tidligt om morgen til skisportsstedet, hvor vi så har en dag mere på ski.
Hjem kører vi tidligt ca kl 4 og kører østover (9'eren) og non-stop hjem. Ingen problemer.

Sus Rasmussen 16/12 2017 18:36

Sv: kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Jeg tror ikke, du skal forvente meget kø i uge 5 - stå tidligt op og hvis du er på Sjælland bestil billet til Gedser-Rostock kl 7 - og tag vejen gennem det gamle Østtyskland (dvs ikke over Kassel bakker)

Ene 02/02 2018 12:28

Sv: kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Hej
Tidlig morgen lørdag skriver du i køre fra overnatnings stedet
Hvad tid er det ?
Vi har nogenlunde samme plan i år og er lidt spændt på trafikken.

Claus Peter Nielsen 18/12 2017 08:47

Sv: kørsel lørdag i dagtimer til østrig

Hej Martin !
Vi har kørt mange gange til Østrig og har altid kørt hjemmefra meget tidlig morgen - kl. 04.00.
Trafikproblemerne er altid på strækningen Nürnberg-München og rundt om München samt mellem München og Østrig. Her skal man passere om natten eller meget tidlig morgen for at undgå kø.
Vi vælger altid at køre via Regensburg, øst om München, når vi er der om eftermiddagen. Den sidste del af turen er på landeveje, men det står aldrig helt stille. Du kan så f. eks. køre på motorvejen igen ved Rosenheim. Det passer bedst med vores temprament.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen