Inspiration til brug af actionkamera

Christian Andersen 18/01 2017 22:23

Jeg har købt mig et Garmin Virb kamera, som skal bruges på vinterens skiferie(r).

Derfor vil jeg høre om I har nogle gode råd til hvordan man på en nem måde for optaget noget brugbart, som er relativt nemt at klippe sammen.

Jeg har overvejet også at købe et billigt kamera og bruge det til at optage andre vinkler, som senere kan klippes sammen. Men jeg er lidt i tvivl om det bliver for bøvlet. Det primære er jo at have det sjovt MENS man er på ski, og ikke bruge hele ferie på at lege kameramand.

Så erfaringer og gode råd modtages gerne :-)

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Jakob Gadegaard 19/01 2017 11:14

Sv: Inspiration til brug af actionkamera

Hej Christian

Jeg har selv et Virb som jeg er rigtig glad for. Jeg har det monteret på hjelmen og det fungerer ok. jeg har bevidst vinklet så det præcist filmer i den retning jeg ser. Pga min højde har jeg monteret det på siden af hjelmen, fordi jeg ellers har problemer med bøjlen i stolelifterne. Hjelm-monteringen gør at du har hænderne fri og ikke tænker over at du filmer. Så kan man jo altid eksperimentere med at rette kameraet bagud istedet for forud og lignede. Det fede ved Virb er dets evne til at lægge data om fart højde rute puls og lignende ned på filmen. Har endnu prøvet det men har overvejet at montere kameraet på selve skien og se hvad det giver,

mvh
Jakob

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen