Hvilket skiområde er for mig?

Mikael 31/12 2017 16:24

Hej. Hvilket skiområde er for mig? Jeg er ikke helt ung længere og har ikke brug for at udfordre mig selv på ski. Jeg lærte at stå på ski som 45 årig...
Det jeg ønsker er, at kunne tage en svævebane/lift op, og så køre ned i timevis på blå og grønne løjper, gerne med smuk natur. Stoppe og se naturen, drikke en skænket øl, spise en frokost undervejs. Jeg kan godt klare lidt rød løjpe også uden problemer, men for mig er det mere hårdt arbejde end fornøjelse. Sort løjpe er ikke for mig.
Nogle idéer? Tak!
Mikael

Kommentarer:
Der er i alt 9 svar i denne forumtråd.

Arne Bonnesen 01/01 2018 11:02

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Jeg vil klart anbefale Østrig. Her er der rigtig gode muligheder for et stop på vejen ved et af de mange Berggasthofs ved pisterne. Wagrain er et godt sted, især i Flachau og Grafenberg mod Alpendorff finder du mange gode lette pister med mange serveringssteder. Hovedparten af pisterne er i skovområder, og derfor ikke så udsatte i usigtbart vejr.Saalbach-Hinterglem kan også anbefales, hvis du undgår de sorte pister. Der er også gode steder i Frankrig, men mulighederne for en serveret øl ved pisten er begrænsede.

Bent Juncker 01/01 2018 13:02

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej Michael. Godt nytår. Jeg ville gerne anbefale Wagrain, det hyggeligt, rimeligt billigt, pisterne er forholdsvis nemme, der er mange røde, men de er ikke stejle, måske lidt flere pause ???? Men hvad...det er jo hyggetur, men der er også mange blå skovpister. Du skrive ikke om du rejser alene, men en god tur for kærester, ægtefælde, er Passa tonale i Italien, området er ikke særlig stort, men enormt flot, og yderst overkommeligt.

Mikael 25/01 2018 11:01

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej, og tak for alle input. Lige nu sidder jeg og kigger på Hotel Piandineve i Italien, Sne og Snö har et godt tilbud mht til tid og pris. Spørgsmål, der nævnes i tilbuddet fly og hotel og halvpension og liftkort etc, men hvad med transport fra lufthavn til stedet, skal man selv ordne det? Tak

Alice Riviere Odgaard 06/01 2018 22:31

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej Mikael.
Hvis det har interesse så søger vi rejsekammerater i uge 5. Der har vi lejet en stor lejlighed i Wagrain. Vi er en broget flok af 10 voksne i alderen 28-62 år. Og så er der 5 børn med i alderen 3-5 år.
Jeg har et indlæg hvor du kan se lidt mere, og ellers er du velkommen til at skrive til mig hvis det kunne have interesse. ????
Mvh Alice

Michael Holm-jacobsen 28/01 2018 18:38

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej Mikael

Ved ikke hvornår du skal afsted, men vi er 2 familiemedlemmer der tager til Canazei(dolomitterne) i uge 10, vi 42 og 64 år. Vi kører selv derned, og rejser med Østergaard rejser. Vi har plads i bilen uanset hvem du rejser med, hvis det har interesse. Du ville være velkommen til at følges med os.
Vi er ikke totalt sportsguruer, holder også af at holde pitstop undervejs ned af løjperne.
Det er 9 gang jeg skal til dolomitterne, og der vil være rigtig mange løjper til dig der.

Kontakt mig gerne hvis det har interesse.
Vi er 2 der skal på ski i Canazei og vi har 1 måske 2 pladser i bilen(ny Skoda Octavia stationcar) til Canazei i uge 10, vi kører fra 6630 Rødding fredag den 2 marts kl senest 19, så vi kan stå på ski lørdag og kører nok hjem igen lørdag den 10 efter morgenmad eller når vi er klar til det.
Hvis vi er 3 blir det ca 500 kr i brændstof.
Kontakt: 20950659

Mikael 29/01 2018 11:02

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej, tak for alle rådene og invitationerne, det vil jeg overveje næste år, Lige nu er min kalender stram så eneste mulighed er i denne uge. Jeg faldt for Obertauern, 60km blå løjper, så jeg håber det bedste, hotel Marietta

Lasse Kristensen 08/01 2018 22:08

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej Mikael

Tak et kig på dolomiterne, f.eks. skisports områderne Corvara eller Val Gardena, det er rigtigt meget godt blåt og let rødt skiløb, begge byer er super til 30+, god spisesteder etc.
Dolomiterne er et fantastisk sted rent naturmæssigt og skiller sig meget ud fra alperne.

God fornøjelse.

Mvh
Lasse

Mikael 04/02 2018 18:41

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Så er jeg hjemme fra Obertauern/Marietta med Sne&Snö. Super sted, godt hotel, hjælpsomme guider, alt var godt. Ikke helt vejret, for meget snevejr så jeg måtte føle mig lidt frem, men det er man jo ikke herre over.
Findes der, eller er det bare hype, skibriller som man kan sneens beskaffenhed bedre med? For mig var det en hvid ærtesuppe at løbe i, et sted var der en dal jeg slet ikke kunne se, blev noget overrasket da det pludselig gik nedad ;-) Ingen skader. Findes der skibriller med styrke?

Planck 01/01 2018 10:14

Sv: Hvilket skiområde er for mig?

Hej Mikael,

Kig evt. på Saint Sorlin D'Arves i Frankrig :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen