Hemsedal uge 12-14

Anne 01/03 2017 10:36

Lang weekend / kortuge. Mangler 2-3 rejsefæller til en Hemsedal skitur. Jeg er 61 år - kvinde - løber både alpint og langrend. Mine skivenner er blevet for magelige (dårlige knæ etc). Kunne også være en skitur sydpå

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Regin Reinhard 01/03 2017 23:20

Sv: Hemsedal uge 12-14

Hej Anne,
Den kunne jeg meget vel være frisk på. :-)
Jeg søger også efter skirejsefælle(r) i egen aldersklasse (50+), hvor niveauet matcher, som har lyst, tid og mulighed for en uges tid på ski i uge 12 eller 13 eller evt. 14, hvis der er sne tilbage.
Hemsedal kender jeg og afskriver jeg ikke, men Norge er dyrt og der er så langt at køre. Trysil eller Sälen (Tandådalen), hvor skistar har tilbud på overnatning er også en mulighed for mig, men der har jeg også været.
Så jeg er nok allermest til et fly sydpå, til et sted i Østrig eller Italien, hvor der stadig er godt med sne, der i uge 12 eller 13.
Har tidligere kun været i Canazei og Wagrain, så der er for mig masse af nye steder jeg kan lokkes til. :-)
Men der skal være koldt nok til, at sneen ikke smelter i løbet af dagen, som ved de 13 grader på bjerget i Wagrain i uge 11 for et par år siden! :-(
Jeg er 52 år og betegner mig selv som middelgod skiløber, der ikke lider af dødsforagt. Har det bedst med blå og rød piste både i Norden og sydpå, men er aktiv nok til skiløb der fra kl. 9.30 til 16.30 med indlagt frokostpause og kan bedst lide at presse mig selv til længere stræk uden at skulle stoppe for at nye udsigten. :-)
Lyder jeg som en rejsefælle for dig, så send mig en privat mail og lad os herefter få talt samme i telefon. :-)
Uge 12 og 13 er meget snart! :-)
PS! Hvis du brænder for langrend kan du sikkert få mig lokket mig med en dag? Her er jeg stor set novice, og tager derfor mod udfordringen, trods jeg opfatter det mest som motion ala jogging og at det garanteret er langt hårdere end slalom ned ad bakke!? :-)
PPS! Jeg er bosiddende i Vestsjælland.
Skihilsner fra Regin Reinhard (find mig evt. på Facebook :-)

Anne 03/03 2017 16:12

Sv: Hemsedal uge 12-14

Hej Regin
Undskyld det sene svar, troede jeg fik en mail når der var response.
Jeg er mest til en kort skiferie - 3-4 dage på ski.
Jeg har været i Hemsedal en masse gange og det er noget af det mest sne sikre ifh til Alperne - i hvertilfælde når det er sent på året. De har nogle gode tilbud med skistar - pakkerejser. Det er en tur på ca 9 timer op gennem Sverige og mad + drikke tager man med. Norge er dyr hvis du skal spise ude. En tur sydpå, med fly, koster omkring 4.500-5.000 kr, en Hemsedaltur, hvis man er 3-4 pers ca 2000 kr. Jeg er mest til en kortuge feks 2/4-6/4. Det kræver også en bil, jeg har en fiat Panda, den er nok for lille. Jeg er mest til alpint.
Det er en tur, der for mit vedkommende, kan arrangeres i sidste øjeblik, alt efter vejrforholdene og de har altid plads. Jeg bor i Kbh, men skal nok til Nyk.Sj i næste uge, vi kunne evt mødes.
Hilsen Anne

Regin Reinhard 03/03 2017 23:08

Sv: Hemsedal uge 12-14

Hej Anne,
Monstro vi ikke kan finde ud af at få arrangeret noget, som vi begge synes om, men vi må i første omgang tale sammen over telefonen og få klarlagt vores minimums ferieønsker/-krav, hvorefter vi kan lede efter de bedste tilbud. Jeg skal også have arrangeret ferie fra job.
Hvis du sender mig en mail med et telefonnummer og evt. foretrukket ringetidspunkt her i weekenden, så ringer jeg til dig.
Og vi kan så evt. også aftale at mødes herude vestpå i næste uge. :-)
Hilsen Regin

Regin Reinhard 03/03 2017 23:10

Sv: Hemsedal uge 12-14

Nå, min mailadresse havde jeg sat til at blive vist ... skete så ikke, så den kommer i stedet her: regin.reinhard@gmail.com :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen