Bedste googles?

Profilbillede af Jannick

Hvilke Googles vil i anbefale, budget tillader det meste. Vh

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kim Petersen
Sv: Bedste googles?

Jamen så køb bare de dyreste...

Profilbillede af Jannick
Sv: Bedste googles?

Ja for de er jo altid de bedste.... - Hvis du ikke har noget fornuftigt at byde ind med, kunne du jo bruge din tid på noget andet!!?

Profilbillede af Peat
Sv: Bedste googles?

Hahahaha... “Ja for det er jo altid de bedste” ...
Det ved du så helt sikkert at det ikke behøves at være.... Så lige dit spørgsmål da jeg selv lige har sat mine nykøbte og afprøvede goggles til salg her på siden og dba. Jeg kunne ikke finde Anon M4 i ischgl i julen ... så måtte finde på noget andet. Så det blev Red Bull magnatron, meget modvilligt... men man har lov at blive overrasket! Jeg har efterhånden i mine 18 år gennem tiden i Alperne fundet ud af at forskellen typisk er så lille at det er de færreste der kan ane forskellen

Sv: Bedste googles?

Jeg er meget imponeret over prizm linserne fra Oakley. Jeg bruger airbrake xl med rose linse når det er overskyet. Har en Salomon xmax med blåt spejlglas til sol som jeg bedst kan lide. Personligt er jeg mest til store briller, da jeg føler man har bedre udsyn ????

Profilbillede af Mikkel Thimsen
Sv: Bedste googles?

Mit valg faldt på et par Hypesnow skibriller fra https://coolsnow.dk - Jeg er svært overrasket over kvaliteten :-)

Profilbillede af Claus Loft Madsen
Sv: Bedste googles?

Hej Jannick
Jeg vil kalde mig selv "google-ekspert", så her er lidt du måske kan bruge.

Som udgangspunkt så var Oakley de første til at lave de "bedste" kontrastfremmende skigoggles, hvor små konturer i sneen blev mere tydelige, da man fjerner farver/lys som dit øje ikke har brug for at se og i stedet fremhæver de farver du oftest oplever på bjerget.

Det kan du læse lidt om her:
https://www.skisport.dk/artikler/oakley-prizm-linser-guide/
(Ikke opdateret med de nye linser til denne vinter)

MEN efterfølgende kom alle de store med, dvs. Smith, Spy+, POC, Cairn, Salomon, Atomic, Uvex, Dragon etc.

SÅ i dag laver alle de kendte brands fantastiske linser. Jeg har testet alle brands og kan tydeligt mærke den forskel der er på skibriller i dag kontra modellerne for 5-6 år siden.

Du spørger efter, hvad der er de bedste og min optik, så er der ikke stor forskel, hvis du vælger "flagskibbet" fra hver producent. Så sammenligner du eksempelvis en Oakley Flight Deck med en Smith I/O Mag, så får du stort set lige god brille og linse/linser.

Der er fordele og ulemper ved alle modeller. Ved Oakley får du oftest 1 linse som passer til en type af vejr, hvor tager du eksempelvis Smith, så får du oftest 2 linser, så du har til både sol og overskyet.

Personligt har jeg kørt med Oakley de sidste par år. Så har jeg altid haft en goggle med en solskinslinse og en goggle i tasken med en linse til overskyet. SKULLE jeg ud at investere i en ny, så ville jeg nok vælge en Smith eller en Dragon, hvor det er let og hurtigt at skifte til en anden linse, kontra at skifte hele skibrillen. (Det tager også mindre plads.)

Er du på jagt efter value-for-money, så skal du 100 % vælge franske Cairn eller Italienske Demon. Det har lavet bedst-i-test briller uden at du skal op og slipper +1.500.

3 gode forslag på goggles:
https://www.skisport.dk/skishop/skibriller-skigoggles/smith-io-mag-xl-skibriller-black-19412/
https://www.skisport.dk/skishop/skibriller-skigoggles/dragon-pxv2-lumalens-rose/
https://www.skisport.dk/skishop/skibriller-skigoggles/cairn-gravity-skibriller-mat-sortorange/

Der kan skrives og tales længe om briller endnu, eksempelvis om fordele og ulemper ved opbygning af modeller, sfærisk/cylindrisk linse, etc.

Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Søg   Svar på indlæg