Dragon PXV2, Lumalens, Rose

PVX2 er Dragons mest moderne goggle til dato. Linsen er støbt i den nyudviklede Panotech form, som kombinerer det fede design fra cylindriske linser med det enestående udsyn fra sfæriske linser. Det minimalistiske og næsten rammeløse design er stilrent, og fittet er yderst komfortabelt. Denne brille har et medium fit, som er lidt mindre end den traditionelle PXV.

Armored Venting holder sne ude af ventilationskanalerne, tre lag skum med microfleece lining giver behageligt fit på ansigtet, og silikone på stroppen holder brillen på plads. Brillen er naturligvis hjelmkompatibel. PXV2 er udstyret med Dragons swiftlock-system, så du lynhurtigt og i alle temperaturer nemt kan skifte linsen ud.

Skibrillen har en Lumalens Pink Ion linse til snevejr og overskyet samt en Lumalens Dark Smoke til solskinsvejr. De brede linser sikrer maksimalt udsyn i alle retninger. Linserne er 100 % UV-beskyttende og belagt med antidugbelægning på indersiden, så brillen aldrig dugger til.

Lumalens er Dragons egen linseteknologi, som forbedrer kontrasten og farvedefinitionen og din opfattelse af konturer i sneen. Dine øjne skal anstrenge sig mindre, og det gør det nemmere at køre godt på ski.

Specifikationer og features:
Linser: Lumalens Pink Ion & Lumalens Dark Smoke
Patenteret rammeløst design
Panotech Lumalens linser
200 % stærkere antidugbelægning
100 % UV-beskyttelse
Armored Venting
Tre lag skum mod ansigtet
Medium fit
Kategori: 1+3
VLT: 54 % + 23 %

Mål på skibrillerne
Bredde målt på indersiden af skummet: 112 mm
Højde målt på inderside af skummet: 60 mm
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti