Profil af Trip Tour

Trip Tour
Hulvejen 34
3400 Hillerød
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 2524)
4.9 stjerner ud af 5 på Trustpilot (127 anmeldelser)

"Vi passer godt på din ferie"

At holde ferie er for mange mennesker forbundet med den bedste, sjoveste og vigtigste tid på året. Ofte har vi ikke så meget ferie og derfor bliver den lidt ekstra kostbar og når den ene ferie er overstået, drømmer vi os ofte allerede væk til den næste.

Et godt rejsebureau forstår hvor vigtigt det er, at tage vare på denne værdifulde tid, nemlig vores ferie. I mere end 25 år har Trip Tour med stor glæde varetaget dette ansvar, og har i dag en masse glade og tilfredse stamgæster, som år efter år vælger Trip Tour som deres foretrukne rejsebureau, når skirejsen skal arrangeres. Dette kan også ses på vores rating hos Truspilot som er en af de bedste blandt skirejsebureauerne i Danmark. Se evt. mere her: https://dk.trustpilot.com/review/triptour.dk

Hos Trip Tour finder du 7 af de allerbedste skiområder i Østrig, som alle lever op til kravene om perfekte pister og en infrastruktur, som gør det nemt at holde ferie. Vores hoteller har de bedste beliggenheder i forhold til lift og piste – vi bruger tiden på at stå på ski – ikke at køre i skibus.

Trip Tour tilbyder rejser til:

- Kitzbüheler Alpen – Kirchberg, hvor pisten ender foran hotellets dør. Mere end 1000 km piste på 1 liftkort !

- Westendorf i Ski Welt Wilder Kaiser – nok den destination vi er mest stolte over og hvor vi har fulgt udviklingen i 30 år ! Pisterne ender i centrum, skiskolen med de danske skilærere er i centrum, alle vores hoteller er i centrum -. Hvad vil man mere ?

- Legendariske Sölden med gletscherskiløb, perfekte pister, after-ski for enhver smag – ja, og så bor vi naturligvis i centrum, hvor pisten ender 100 m fra hotellet.

- Obergurgl/Hochgurgl Alpernes Diamant, fantastisk skiløb og super lækre hoteller samt sne sikkert. Skiløb for de kræsne.

- Insidertippet Königsleiten i Zillertal Arena – hvor østrigerne selv holder ferie. Hyggelig by tæt på pisten, med et stort udbud af lejligheder.

- Hyggelige Zell am Ziller - Bo i centrum og få masser af kvalitet for pengene samt sublimt skiløb i Zillertal Arena.

- Serfaus/Fiss/Ladis - Bo i en af de tre hyggelige byer, med nem adgang til det hele, pisten, liften, skiskole og afterski.


Til alle vores destinationer sørger man selv for transporten til destinationen, alt andet kan vi hjælpe med. Dette giver dig størst fleksibilitet og minimal planlægning.

Kendetegn:
Personlig kontakt - Høj service - Fair priser

Vi glæder os til at høre fra dig.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen