Profil af Sne&Sol

Sne&Sol
Mattrupvej 10
8765 Klovborg
Tlf.: 31260107
Sne&Sol
Sne&Sol er markedets mest kvalitetsbevidste og vidensdygtige udbyder af pakkerejser til Canazei, Italien.

Her får du det ekstra kendskab, der gør ferien i Canazei til noget helt særligt. Sne&Sol ved, hvad god service indebærer, og de bestræber sig på altid at gå det ekstra stykke vej for deres gæster. De er yderst fleksible, og kan tilpasse ferien nøjagtigt efter dine behov, og guiderne er modne og har et stort kendskab til området.

Uanset hvilken type indkvartering du er til, findes det her. Du kan bo i flotte, rummelige lejligheder, hvor I selv kan lave mad og hygge efter en dejlig skidag. Du kan booke et lækkert hotelværelse, hvor der er sørget for både morgenmad og aftensmad, og hvor der virkelig er plads til afslapning og nærvær. Eller du kan bo på et hyggeligt pensionat, hvor morgenmaden står klar, når du vågner, og hvor I har mulighed for at udforske byens mange spisemuligheder om aftenen.

Sne&Sol er drevet af to skientusiater, som begge har en del år på bagen som skiguider i Canazei, hvilket betyder, at deres kendskab til branchen og skidestinationen er enorm. De to unge kvinder sørger både for det administrative og det praktiske i virksomheden, og kan derved videreformidle deres kendskab og passion direkte til dig som gæst.Rejsemål og transportformer som tilbydes af Sne&Sol

Grønt ikon: Sne&Sol har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Sne&Sol, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Italien
Canazei


Nyheder fra Sne&Sol