Profil af Skirejser Contamines, læs mere om konkurs

Skirejser Contamines, læs mere om konkurs
Istedgade 38, 4.sal
1650 København V
Tlf.: +45 3133 3245
Statstidende skriver:
Ved dekret af 14.05.2018 har Sø- og Handelsrettens skifteret taget

Skirejser Contamines ApS
CVR-nr. 36914165
Ermelundsvej 119
2820 GentofteBykort
Sagsnr. K 1353/18-E

under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget den 01.05.2018.

Erhvervsstyrelsen har begæret selskabet opløst den 06.02.2018.

Likvidator har været udmeldt den 11.04.2018.

Som kurator er udpeget advokat Marianne Philip, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø.

Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens skifteret, Amaliegade 35, 2. sal, 1256 København K, inden 3 uger efter denne bekendtgørelse.

Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden 4 uger efter denne bekendtgørelse til boets kurator at anmelde sit krav opgjort pr. konkursdagen. Anmeldelsen bør være vedlagt dokumentation for kravet.

Sø- og Handelsretten, Skifteretten, den 22.05.2018.


----
Skirejser Contamines er ikke helt som de andre. Vi har selv “opfundet” Les Contamines-Montjoie som har en af de bedste snestatistikker i Frankrig og vi er stadig det eneste danske bureau der arrangerer skirejser med helpension i vores Bar& Restaurant "Le Pontet"
Hos Skirejser Contamines laver vi skiferier, som vi selv gerne vil holde dem.

Det betyder fleksible rejser med alt incl. med/uden transport, lejlighed / chalet, liftkort, fuld pension og hvor man har mulighed for at møde andre skientusiaster samt en velfungerende organisation på stedet, der er i stand til at hjælpe på alle områder.

Og så har vi jo ” Le Pontet” vores base(restaurant, bar, skistald og undervisnings lokale, børne-hjørne), hvor vi samles, spiser, hygger og fester…
Det er jo ikke særligt sjovt at skulle stå i køkkenet efter en lang skidag, så er det sjovere at hygge sammen med familien, vennerne og andre skientusiaster og tale om jeres bedrifter på bjerget, mens vi sætter maden på borderet.

Og - ikke mindst: Alle omkring bureauet selv er MEGET aktive skiløbere.

Vi glæder os til at hilse på dig/jer :-)

Mvh.
Team Skirejser Contamines

Søg skirejser