Profil af Langley

Langley
Østerbrogade 53
2100 København Ø
Tlf.: 33917000
Fax: 33917001
Langley
Langley er et familieejet skandinavisk rejsebureau, som bedst er kendt for den personlige følelse, der er på vores rejser. Det skyldes mest af alt vores udsædvanlige imødekommende personale, og dels fordi vi vælger vores rejsemål med omhu. Desuden er vores sans for storslåede madoplevelser og de mange aktiviteter kendetegnene hos Langley.

Den første vinter, 1984/85, rullede to busser ned til Tignes, mest glad af alle om bord var Pontus Langley, som endelig havde fundet en god metode til at stå på ski uden at betale for det, nemlig ved at arrangere rejsen selv.

I dag driver Langley 14 egne hoteller i de franske alper i Val d´Isere, Val Thorens, Chamonix, Alpe D' Huez, Serre Chevalier, Les Deux Alpes og Tignes. På alle hotellerne indgår der ophold, morgenmad, 3-retters middag samt liftkort i prisen. På flere af hotellerne er der gode børnerabatter, børneklub og skiudlejning.

På alle Langley Hoteller er der skandinavisk personale som sørger for en ægte skiløber stemning. Udover skirejser laver Langley rejser til Guadeloupe i Caribien både vinter og sommer og Korsika & Kreta om sommeren.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Langley

Grønt ikon: Langley har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Langley, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Alpe d´Huez
Chamonix
Tignes
Val d´Isère
Val Thorens


Nyheder fra Langley