🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Profil af ClickSki.com

ClickSki.com
Vasevej 37
6950 Ringkøbing
Tlf.: 86325325

ClickSki.com er fusioneret med OnlineSki. Find deres udvalg af skirejser på OnlineSki.dk.

ClickSki og OnlineSki.dk er gået sammen og er blevet fusioneret til ét samlet firma, der i fremtiden går under navnet OnlineSki.dk. De har taget det bedste fra de to tidligere firmaer og bygget et nyt setup, hvor de satser på at kunne tilbyde endnu bedre skirejser til danskerne.

---

Billigere og nemmere end du kan gøre det selv og MEGET billigere end gennem et almindeligt skirejsebureau. Gør dig selv en tjeneste og check altid prisen på vor hjemmeside.

Billigere for den der klarer sig selv, fordi du betaler ikke for dyre kataloger, rejseledere du ikke har brug for, flotte kuffertmærker og rejsebeviser.

Hos ClickSki.com sender vi nu på 10. sæson glade skigæster til alperne. Vi har kør-selv skirejser til nogle af de små perler som findes rundt omkring i alperne. Her er der oplevelser til hele familien.

Vi har nogle lidt mindre kendte destinationer, som er gode på hver deres måde og bestemt ikke mindre gode i forhold til andre mere kendte destinationer.
Vi har rejser til familien som er af sted på ski for første gang, dem der skal på skiferie der står i børnenes tegn og dem som skal have mange udfordringer.

Vores koncept er hele pakken, så når du bestiller en skirejse gennem os så er prisen altid med både hotel, pension, liftkort og skileje.
Der kommer ikke ekstra udgifter og gebyrer på den endelige pris. Når du har set en pris på ClickSki.com så er det med det hele.

Mangler du et rigtig godt tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller vores facebook side, så er du altid opdateret med hvad der sker hos ClickSki.com

Vores hjemmeside www.clickski.com er altid åben og her kan du finde alle informationer omkring vores rejsemål, samt altid bestille jeres skirejse online. Vi sidder også klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål – du er altid velkommen til at ringe til os.

Søg skirejser