Profil af CIAO ferieboliger

CIAO ferieboliger
Granhegnet 10
3140 Ålsgårde

Hos Ciao ferieboliger kan du/I trygt bestille ophold i 2020/2021, da dette kan afbestilles indtil afrejsedag grundet Udenrigsministeriet rejsevejledninger angående Covid-19.

CIAO ferieboliger arrangerer kør-selv-ferier for familier og individuelle til både kendte og ukendte vintersportssteder i Italien, Frankrig, Østrig og Norge. Er I en gruppe med egen bus klarer vi også dette. Der udlejes ferieboliger, hoteller og Chalets.

SØG OG BESTIL DIREKTE PÅ WWW.CIAO.DK
Se ledighed af ferieboliger, chalets og hoteller på vore områder - lav din stjerneliste - send den til familie og venner, som skal med på turen, bestil og betal direkte - nemmere kan det ikke blive.

Hos CIAO ferieboliger er I ikke bare en kunde - I er KUNDEN:
Det er den personlige kontakt og kendskab til områderne, som CIAO ferieboliger lægger vægt på, således at vejledning og rådgivning til kunderne er på optimalt niveau, både ved valg af ferieområde og feriebolig.

Vi følger selvfølgelig op på jeres bestilling med at I får en e-mail inden I skal afsted med checkliste, gode råd og relevante links, således at I får en optimal og problemfri ferie.
Vi følger ligeså selvfølgelig op på hvordan jeres skiferie har været med at I efter jeres skiferie modtager en email, hvor I har mulighed for at give en tilbagemelding, samt at fortælle jeres bedste skiferiehistorie.

Vi er ligeledes til at træffe på vore telefoner, hvis I ønsker en direkte personlig betjening
Ønsker du at modtage nyhedsbrev er du velkommen til at tilmelde dig.

Find tilbud på skirejser