Profil af Alpen Travel

Alpen Travel
Kötschachtalerstraßeb 1
5640 Bad Gastein

FERIEBOLIGER I ØSTRIG

AlpenTravel er din ferieboligudlejer i Østrig. Vi specialiserer os i området SkiAmadé i Salzburgerland. AlpenTravel udlejer boliger af høj kvalitet på de populære destinationer Wagrain, Alpendorf, Bad Gastein og Bad Hofgastein. Vi har gode tilbud og inspiration til, hvad du kan lave i din vinterferie - både med og uden ski.

AlpenTravel har et stort sortiment af boliger, og er altid klar til at finde den bedste bolig, som opfylder netop dine behov. Vi tilbyder blandt andet:

• Store chaleter og hytter til grupper
• Lejligheder fra 2 - 13 personer til familier
• Hotelværelser
• Lejlighedskomplekser med pool og sauna
• Ski-in/ski-out lejligheder og chaleter
• Boliger som er velegnede til konferencer og firmature

AlpenTravel er 100% danskejet, men har sit hovedsæde i Bad Gastein, Østrig. Vi er en organisation med medarbejdere med forskellig international baggrund, og vi efterstræber at have lokalt kendskab til vores produkter, således at service og information til vores gæster altid er i højsæde.

Vi har administreret og udlejet ejendomme siden år 2007, og AlpenTravel har igennem årene arbejdet sig op til at være en solid udlejningsvirksomhed. Vi lejer kun ejendomme ud, som ligger i eller nærliggende skiområder. Vi har administrativ afdeling i Østrig og salgsafdeling i Danmark.

AlpenTravels boliger kan også lejes uden for vintersæsonen til den aktive sommerferie for eksempel.

Find tilbud på skirejser