Simply Red spiller foråret igang i Østrigske Ischgl

Simply Red spiller foråret igang i Østrigske Ischgl

D. 2. april afholdes Top of the Mountain forårskoncerten i det snesikre Ischgl, hvor der skiløb indtil slutningen af april.

Forårs temperaturer og perfekt præparerede pister. Om foråret viser skisæsonen i Ischgl sig fra sin smukkeste side, det kan primært lade sig gøre da 90 pct. af Silvretta Arena er over 2.000 meter over havets overflade, som gør at skisæsonen er garanteret indtil begyndelsen af maj.

I år kan gæster på pisterne se frem til et farverigt forårs program fyldt med kulinariske lækkerier og musik med den nye eventserie "Spring Blanc". Den første Top of the Mountain-forårskoncert starter den 2. april 2022, hvor Simply Red, som er et af de mest succesrige engelske bands, optræder på den legendariske "Ischgl Stage".

Livekoncerten finder sted midt i skiområdet, på Idalp i 2.300 meter over havets overflade og starter kl. 13.00.

Simply Red 

Bandet der med frontmand Mick Hucknall i spidsen ko,orhåbentligt til at levere en skøn koncert med en blanding af soul og pop samt elegante, følsomme ballader. De har i årene produceret over 100 singler og albums, De har et samlet oplag på over 60 millioner, snesevis af guld- og platinpriser og 1.500 koncerter foran over 12 millioner fans markerer deres fantastiske karriere. Deres gennembrud kom i 1985 med debutalbummet Picture Book og singlen Money's Too Tight (To Mention).


Sådan får du billet til koncerten:

Enten skal du have en dags billet til skiområdet, som koster 90 € pr. person, ellers har man automatisk billet hvis man har mindst 2 dages liftkort til området.

Læs mere om skiferie til Ischgl her >
Søg blandt aktuelle rejser til Ischgl her >

Udgivet af: André Moth Andersen

Fakta om Ischgl
Skiområdet: 1400-2872 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

66 pister i alt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 5

Mere om skiferie i Ischgl

Find tilbud på skirejser