Tag til solrige Alpe d’Huez

Tag til solrige Alpe d’Huez

Det er svært ikke at forelske sig i Alpe d’Huez, det synes alle hos Nortlander i hvert fald. Der er en hel masse gode grunde til, at du skal tage til den franske destination på din næste skiferie. Læs med her og find ud af hvorfor. 


Hos Nortlander bliver Alpe d’Huez kaldt for mulighedernes destination. Måske synes du det lyder som en kliché, men den er altså god nok. Hvis du vil være sikker på at have noget at lave hele dagen og hele tiden, så kommer du ikke til at kede dig i Alpe d’Huez. Du får nogle af grundene her.   

TOUR DE SKILØB
Om sommeren er Alpe d’huez kendt fra Tour de France, men om vinteren tilbyder den franske destination et verdensklasse skiområde. Destinationen ligger i 1.860 meters højde, og solen skinner altid her. Højdemeterne sørger dog for, at den stærke sol ikke smelter den fine sne, og det giver masser af sne og solskin – som giver de bedste forhold for skiløb. 

Hvis du gerne vil vide mere om fantastiske Alpe d’Huez, så er der mange flere rigtig gode grunde til at tage til destinationen i Frankrig, og du kan læse om alle grundene her.  

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser