« Til oversigten

Nu kan du flyve på skiferie fredag

Som noget helt nyt, kan du fra den kommende skisæson rejse til Frankrig allerede fredag efter arbejde. God plads på pisterne, stressfrie lufthavne og en hel weekend hjemme er bare nogle af gevinsterne

du får ved at rejse på skiferie fra fredag til fredag.

En hel uges ski - en hel weekend fri.

Sådan lyder budskabet fra skirejseselskabet Danski, der fra den kommende skisæson tilbyder fredagsflyvninger til tre af deres mest populære destinationer, Alpe d’Huez, Val d’lsere og Valloire, i de franske Alper.

Nu er det slut med kun at rejse på skiferie fra lørdag til lørdag. Pak i stedet hjelm, hue og handsker og flyv allerede fredag efter arbejde og få endnu mere ud af din skiferie.

”Vi er rigtig glade for, at vi den kommende sæson kan tilbyde vores gæster fredagsflyvninger. Der er ganske enkelt bare nogle fordele ved det, som du ikke får ved at rejse lørdag-lørdag, og så giver det skiløberne flere valgmuligheder,” fortæller Stig Pedersen, direktør i Danski.


Udnyt weekenden til at restituere

Book herreturen fra fredag til fredag og benyt weekenden til at sove tømmermændene ud. Eller tag familien med på skiferie direkte efter arbejde og undgå utålmodige børn og spildtid. Det er to af de overvejelser, der ligger til grund for nyheden om fredagsflyvninger, forklarer Stig Pedersen:

”Helt personligt synes jeg for det første, at ventetiden fredag efter arbejde er frygtelig lang, og for det andet er det guld værd at have en hel weekend hjemme til praktiske gøremål som at pakke ud og vaske tøj, inden arbejdet igen kalder. Det tror vi på, der også er andre, der synes.”


Flyv fra Kastrup til Grenoble

I første omgang tilbyder den østjyske skiarrangør fredagsflyvninger til Alpe d’Huez, Val d’lsere og Valloire. Alle er de med afgang fra Kastrup Lufthavn til lufthavnen i Grenoble. Herfra går turen videre til Chalethotel Belle Etoile i Alpe d’Huez, Victoria Lodge i Val d’lsere eller Hotel Les Gentianes i Vallorie, der danner rammerne om skiferien ved fredagsrejser. Det er muligt at booke disse fra den 6. januar til og med 10. marts 2017 fra kr. 6.644,- inkl. halv pension og seks dages liftkort.

Du får lørdag på pisten med god plads

Udover at komme hurtigt på pisten så giver lørdagsafgangene også en anden fordel. Du kan nyde skiområdet lørdag, den typiske skiftedag hvor der ofte er færre mennesker på pisterne og dermed bliver din første dag på ski en dag med mere skitid. Omvendt betyder det at du har første dag på ski lørdag, at den traditionelle holdskiskole ikke nødvendigvis starter den lørdag, så drømmer du om at komme på skiskole på et hold med andre i en såkaldt gruppebooking, så kan du være uheldig først at kunne starte på sådan en søndag eller mandag.

Du kan søge efter rejserne med flyafgang fredag på følgende links:

> Chalethotel Belle Etoile i Alpe d’Huez

> Victoria Lodge i Val d’lsere 

> Hotel Les Gentianes i Vallorie 

Skiferie forslag i Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers Résidence Les Bergers Bil fra 2.287,-/pers.
Danski Klubhotel Le Re... Danski Klubhotel Le Re... Fly fra 4.908,-/pers.
Résidence L'Ours Blan... Résidence L'Ours Blan... Bil fra 1.905,-/pers.
Les Chalets de l'Altip... Les Chalets de l'Altip... Fly fra 6.768,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder