Årets nyhed for alle i alderen 55+

Årets nyhed for alle i alderen 55+

Sidder du derhjemme og tænker, at det kunne være godt at komme på skiferie igen, men er lidt nervøs for, om du har nogen at rejse med, om din form er god nok, eller om du måske mener at din alder ikke tillader det? 
Alle de bekymringer kan du roligt pakke væk - dem har SNE & SNÖ nemlig fundet en løsningen på, for selvfølgelig skal du afsted!
Vi har indgået en aftale med en af Bjørn Christiansen på 76 år, som tidligere er en af Danmarks bedste slalomsskiløber. Bjørn testede Limone Piemonte sidste år, og han mener at Limone kan forlænge dit skiliv.
Limone Piemonte er der, du skal hen, og det skal du sammen med Bjørn, SNE & SNÖ og andre glade skientusiaster i uge 6, 2020.

Skiløb og fællesskab i højsædet
Formålet med turen er at give jer en god skirejse med andre entusiastiske skiløbere uden forstyrrelser fra store grupperejser og børnefamilier. Rejsen sætter fokus på fællesskab, socialt samvær og hygge med rig mulighed for at trække sig tilbage og slappe af.
Limone Piemonte byder nemlig også på meget andet end skiløb. Byen oser af italiensk charme med sine brostensbelagte gader, gamle middelalderhuse og små vinoteker og restauranter. Du kan også vælge en wellness-dag med SPA og selvforkælelse, eller at udforske de mange skønne restauranter med delikate smagsoplevelser og områdets gode råvarer og Barolo’er til frokost.
I løbet af ugen vil der også være mulighed for at komme til den nærliggende storby, Cuneo. Med direkte tog fra Limone, kan du blive kørt lige til centrum af Cuneo, som er en dejlig by med en masse historie og den flotte middelalderport. Byen er kendt for sit enorme marked, der afholdes om tirsdagen. Her er der alt fra tøj til lokale specialiteter.


Hotel med italiensk charme og rumlighed
I skal bo på det 4-stjernede hotel Grand Hotel Principe beliggende 75 meter fra liften og tæt på byen. Værelserne er nydelige med italiensk charme og høj standard med behaglige senge. På hotellet finder I en hyggelig bar der er velegnet til at nyde skønne italienske forfriskninger. Hver morgen vil der blive serveret en velsmagende stor morgenbuffet.
Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om seniorrejsen til Limone Piemonte her

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen