« Til oversigten

Ischgl – en standardlørdag i december

Skisport.dk’s udsendtes jagt på god sne i alperne bragte dem lørdag forbi Ischgl. Destinationsrundfarten på morgentv’et havde afsløret at forholdene i Ischgl så anstændige ud. Så bilen blev pakket og

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at deres udsendte altid har haft et lidt fordomsfuldt forhold til Ischgl. Har groft sagt altid betragtet det som en party-destination for mænd i panik-alderen (sagde hunden) på en forlænget herreweekend. Men kunne skiløbet også stå mål med det højt berømmede afterski- og natteliv. Det var vores mission at få undersøgt.

Og lad os bare breake vores konklusion med det samme; ja, ja, ja. Vi må erkende, at Ischgl bare er kvalitet fra ende til anden. Skiløbet er suverænt, liftsystemet yderst effektivt og trimmet, perfekte pister (vi skriver stadig kun 6. december), og området er stort med uendeligt mange muligheder. Og hvad der så særligt behager os – de har en fremragende snestatistik, mange lækre freeridehang – og hvad der så trumfer alt det andet; vi så ikke andre på brede ski som huggede jomfruelige hang fra os. We like!

At så hotellerne i byen lige er en tand lækrere (og dyrere) end så mange andre steder gør heller ikke totaloplevelsen mindre.

Nå, men ikke så megen snak – vi tør godt lægge hovedet på blokken og står inde for at man i Ischgl finder kvalitet på ca. alle hylder. Vi lader billeder og video tale for sig selv. Vores fordomme er gjort til skamme. Her skal vi til igen en anden gang.

Den lidt for kække billedkommentar her ville være; at de står på hovedet for dig i Ischgl – så den undlader vi

Forholdene indbød til både mindre drops...

Og lidt større drops

Klassisk tilfreds positur på en standardlørdag i Ischgl


Vi siger tak for en lang dag – Vi går ned når solen går ned.

Er du taget af sted i tankerne? Så del artiklen nedenfor med dine venner og lok dem med på skiferie på eller udenfor pisten...

Skiferie forslag i Ischgl

Hotel Persura Hotel Persura Bus fra 8.190,-/pers.
Hotel Persura Hotel Persura Fly fra 8.990,-/pers.
Hotel Seiblishof Hotel Seiblishof Bil fra 4.276,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning