« Til oversigten

Hopfgarten lover evig blå himmel fra nu af

Med et glimt i øjet lover Hopfgarten evig blå himmel til skiløberne fra skisæsonen 2015. En spritny sekspersoners lift med blå vindskærm gør nemlig, at himlen ser blå ud på grå dag.

I december 2015 bliver den nye Schernthannbahn i Hopfgarten taget i brug. Og nok viser de gode folk i Hopfgarten sig fra den spøgefulde side, når de sådan lover evig blå himmel. Til gengæld er de meget seriøse, når de lover, at den nye sekspersoners stolelift byder på høj komfort til skiløbere på turen opad.

Ikke bare bliver liften udstyret med godt polstrede sæder med sædevarme. Den nye stolelift er også indrettet sådan, at hver stol ”ser sine passagerer an”, så den automatisk tilpasser sig op eller ned i højden. Det er særligt godt til børn, der kan have svært ved at komme ordentligt op i liften uden et hjælpende løft fra en voksen.  

Skiferie i Hopfgarten

I en by som Hopfgarten, der satser meget på familier, er denne intelligente og familievenlige lift ganske særlig imødeset. Hertil kommer, at den den nye Schernthannbahn er meget energivenlig i drift, ifølge liftens producent, Leitner. 

Og så er der det med den blå vindskærm, der gør himlen evig blå. I hvert fald lyder det som om, holdet bag den nye lift svæver på en lyserød sky. 

Der er ikke mange bureauer der har fået øjnene op for skiferie i Hopfgarten, men du kan rejse med Snowtrex & FJÄLLFERIE

Skiferie forslag i Hopfgarten

Hotel-Pension Unterbr... Hotel-Pension Unterbr... Bil fra 2.593,-/pers.
Ferielejlighed Oberleh... Ferielejlighed Oberleh... Bil fra 2.670,-/pers.
Erbhof Achrainer-Moose... Erbhof Achrainer-Moose... Bil fra 2.976,-/pers.
Chalet Schönbacher Ho... Chalet Schönbacher Ho... Bil fra 1.752,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder