« Til oversigten

Her kan dine børn under 15 få gratis liftkort

Hen mod slutningen af skisæsonen gør mange skisportssteder lidt ekstra for at lokke skigæster til. Og hører man til dem, der kan vente med skituren til godt ind i marts, kan der være gode penge at

Det gælder for eksempel i det østrigske skiområde Ski Juwel Alpbachtal/Wildschönau. Her kan børn og unge under femten år stå gratis på ski fra den 14. marts. Tilbuddet er skruet sådan sammen, at for hver voksen, der køber mindst et tredages liftkort, udløses et gratis liftkort til barnet. En mor og en far får altså to børn gratis på ski fra start til slut. 

En rigtig familie destination

Området er et yndet familieskisportssted. Men det er ikke voldsomt kendt af danskere. Det er dog blevet ret interessant, siden skiområderne Alpbachtal og Wildschönau blev forbundet i 2012. Området blev nu pludselig dobbelt så stort.
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau råder over 145 kilometer pister og 47 liftanlæg, heraf syv kabinelifte og syv stolelifte. Og ”skijuvelen” er nu kommet i top ti over Østrigs ti største skiområder. Skiløbet starter i 1.000 meters højde, mens områdets højeste skistart ligger i 2.025 meters højde ved topstationen Wiedersberger Horn.

Stoleliften hertil er i øvrigt en splinterny seks-sæders, meget børnevenlig lift med varme i sæderne og en glaskuppel til at holde isnende vind ude.


Alpbach-dalen løber parallelt med den mere kendte Zillertal. Ud over byen Alpbachtal udgøres Ski Juwel-området af byerne Niederau, Oberau, Thierbach og Auffach. Alle steder finder man charmerende bymiljøer, og når byerne er dækket af et tykt lag sne, mens hestetrukne kaner kører gennem gaderne, har det ligget lige til højrebenet at kalde området for juvelen blandt Tirols skiområder.

Læs mere om Alpbachtal her og Wildschonau her.

Læs om vores besøg i Alpbachtal her.

Skiferie forslag i Alpbachtal

Alpbach Bergwald Appar... Alpbach Bergwald Appar... Bil fra 2.012,-/pers.
Lejlighedshus Schönwi... Lejlighedshus Schönwi... Bil fra 1.446,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder