« Til oversigten

Henover trætoppene med 130 kilometer i timen

I Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang er der pister, så langt øjet rækker. Men der er også andre udfordringer på skiferien – hvis man tør!

En af de nyeste attraktioner på det østrigske skisportssted Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang er en såkaldt Flying Fox XXL. Den kan minde om en skrækindjagende og svimlende helvedes-maskine, for med en hastighed på op til 143 km i timen sender den dig som en anden supermand hen over trætoppene og får Tivolis vildeste rutchebane til at ligne en børnekarrusel.

Flying Fox XXL er en af de længste og hurtigste af sin art i verden. Den er det perfekte gys for vovehalse og andre, der tror, de er det. Hvis man ellers tør kigge op og ud mod horisonten, mens man hænger der, får man - udover adrenalinsuset - den smukkeste udsigt over de sneklædte bjerge.

Vandretur i 40 meters højde

Cirka 100 meter under Flying Fox XXL har i Saalbach Hinterglemm Leogang også netop indviet trætopsvandrestien Baumzipfelweg. Vintervandreturen ligger ved ud-/indkørslen til dalen og giver en skøn udsigt over trætoppene.

Turen rundt er en kilometer lang, hvilket er ganske overkommeligt. Udfordringen ligger i højden: Flere steder ligger stien 40 meter over jorden, for eksempel når man passerer hen over en 200 meter lang hængebro.

Når man er kommet sig over svæveturen og hængebroen, kan man passende hoppe tilbage på skiene og nyde Saalbach Hinterglemm Leogangs i alt 200 kilometer præparerede pister. På vejen op kan man få varmet rumpetten i en af de nye lifter, Reiterkogel, der har varme i sæderne.

Læs mere om skiferie i Saalbach her

Skiferie forslag i Saalbach

Berger's Sporthotel Berger's Sporthotel Bil fra 5.577,-/pers.
Gästehaus Wechselberg... Gästehaus Wechselberg... Bus fra 4.848,-/pers.
Hotel Panther Hotel Panther Fly fra 6.553,-/pers.
Hotel Austria Hotel Austria Bil fra 5.194,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder