Pistekort fra Saalbach


Interaktivt pistekort fra Saalbach

Her finder du et interaktivt pistekort, hvor du kan finde live data om lifte, pister og skiområdet generelt.

Roter din skærm 90° for bedre oplevelse med det interaktive pistekort.


Søg skirejser til Saalbach

Find mere om Saalbach: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder - Pension


Saalbachs popularitet er de seneste år eksploderet i Danmark. Området er de seneste år blevet udbygget og opgraderet, så det nu står som et af de største sammenhængende skiområder i Østrig.

Når du køber et liftkort i Saalbach, Hinterglemm, Leogang eller Fieberbrunn har du adgang til over 270 kilometer pister, der ligger mellem 800 og 2.100 meters højde. Området strækker sig ud over usædvanligt stort område, og derfor er der også skiløb af enhver slags her.

Saalbach og Hinterglemm er stadig de to byer, som huser den største del af skigæsterne her i området. Kører man op med lifterne, der går op nord for de to byer, hvor pisterne ofte ligger badet i sol, kan man boltre sig på de brede røde og blå pister, som enhver skiløber kan køre på. Vil man have lidt mere udfordrende skiløb, kan man tage op med Schattberg X-press, hvorfra der er et bredere udvalg af røde og sorte pister. Det samme gør sig gældende fra toppen af Zwölferkogel, hvor erfarne skiløbere især kan få lov at give den gas på pisten, der går ned under Zwölfer-Nordbahn.

Er man ude efter en lidt mere autentisk oplevelse på ski, eller elsker du at køre offpiste? I år 2016 blev det lille skiområde Fieberbrunn forbundet med Saalbach-Hinterglemm, og det udvidede mulighederne betydeligt. Fieberbrunn har stadig sjælen af et småt skiområde, hvor restauranterne er familieejet, og liftpasserne har boet i egnen i mange år. Og så har det formidabelt offpisteskiløb. Find fede linjer fra liften eller kør ud af backcountry-gaten fra toppen af Hochhörndl og oplev en verden af muligheder i offpisten.

Er man en gruppe erfarne skiløbere, der gerne vil give sig selv en udfordring, kan man begive sig ud på The Skicurcus Challenge. Denne tur tager dig rundt til alle hjørner af skiområdet, og du kan godt varme benene op, for turen strækker sig over 65 kilometer pister med 12.400 højdemeter i sig. Skiområdet selv kalder den for den største ski-rundtur i Alperne og mener, at ambitiøse skiløbere kan klare udfordringen på syv timer - eksl. frokostpausen.


Apartment Bei Lisa

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Hotel Sonne 2-5 personer

Bo centralt tæt ved Saalbach - lækkert familiehotel med højt service niveau. Her er restaurant og bar samt wellnessafdeling med swimmingpool, sauna, udendørs jacuzzi samt plads til børnene med lille biograf. Desuden fitnessrum og spillerum. Ca. 900 m til liften, og du kan benytte hotellets egen gratis transfer - også hvis du skal til centrum. Er sneen til det, er det muligt at stå på ski tilbage til hotellet. 6 dage om ugen gratis underholdning for børn i form af miniklub Læs mere

Residence Saalbach

Selections Residence Saalbach er en af vores mest populære indkvarteringer i Saalbach. Her bor du både i centrale og rolige omgivelser, mellem Bernkogel Bahn og Kohlmais liften, hvor du herfra kan tage op og udforske Saalbachs skønne skiområde. Efter en dag på pisten, kan du med fordel slappe af i hotellets saunaområde, eller nyde en forfriskning på den store solterasse. Du indkvarteres i rummelige og moderne lejligheder, og lejlighederne kan rumme fra 2-10 personer. Vi anbefaler Residence Saalbach til dig Læs mere


Brugernes anmeldelser af Saalbach

Skiterræn
4,14
Liftsystem
4,06
Afterski
4,41
Byen
4,15
Børnevenlighed
3,63
Begyndervenlighed
3,38
Prisniveau
3,19
Offpiste
2,87
Saalbach har en samlet score på 3,73 stjerner ud af 5. Baseret på 221 anmeldelser.

Kort over Saalbach

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen