Pistekort fra Saalbach

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Saalbachs popularitet er de seneste år eksploderet i Danmark. Området er de seneste år blevet udbygget og opgraderet, så det nu står som et af de største sammenhængende skiområder i Østrig.

Når du køber et liftkort i Saalbach, Hinterglemm, Leogang eller Fieberbrunn har du adgang til over 270 kilometer pister, der ligger mellem 800 og 2.100 meters højde. Området strækker sig ud over usædvanligt stort område, og derfor er der også skiløb af enhver slags her.

Saalbach og Hinterglemm er stadig de to byer, som huser den største del af skigæsterne her i området. Kører man op med lifterne, der går op nord for de to byer, hvor pisterne ofte ligger badet i sol, kan man boltre sig på de brede røde og blå pister, som enhver skiløber kan køre på. Vil man have lidt mere udfordrende skiløb, kan man tage op med Schattberg X-press, hvorfra der er et bredere udvalg af røde og sorte pister. Det samme gør sig gældende fra toppen af Zwölferkogel, hvor erfarne skiløbere især kan få lov at give den gas på pisten, der går ned under Zwölfer-Nordbahn.

Er man ude efter en lidt mere autentisk oplevelse på ski, eller elsker du at køre offpiste? I år 2016 blev det lille skiområde Fieberbrunn forbundet med Saalbach-Hinterglemm, og det udvidede mulighederne betydeligt. Fieberbrunn har stadig sjælen af et småt skiområde, hvor restauranterne er familieejet, og liftpasserne har boet i egnen i mange år. Og så har det formidabelt offpisteskiløb. Find fede linjer fra liften eller kør ud af backcountry-gaten fra toppen af Hochhörndl og oplev en verden af muligheder i offpisten.

Er man en gruppe erfarne skiløbere, der gerne vil give sig selv en udfordring, kan man begive sig ud på The Skicurcus Challenge. Denne tur tager dig rundt til alle hjørner af skiområdet, og du kan godt varme benene op, for turen strækker sig over 65 kilometer pister med 12.400 højdemeter i sig. Skiområdet selv kalder den for den største ski-rundtur i Alperne og mener, at ambitiøse skiløbere kan klare udfordringen på syv timer - eksl. frokostpausen.

Skiområdet hænger sammen med byerne: Fieberbrunn og Leogang

Læs mere om skiferie i Saalbach her

Skiferie forslag i Saalbach

Berger's Sporthotel Berger's Sporthotel Bil fra 5.577,-/pers.
Gästehaus Wechselberg... Gästehaus Wechselberg... Bus fra 4.848,-/pers.
Hotel Panther Hotel Panther Fly fra 6.553,-/pers.
Hotel Austria Hotel Austria Bil fra 5.194,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Saalbach

Her kan du se brugernes karakterer for Saalbach.

Skiterræn:
4,14
Liftsystem:
4,06
Afterski:
4,41
Byen:
4,15
Børnevenlighed:
3,63
Begyndervenlighed:
3,38
Prisniveau:
3,19
Off-piste:
2,87
Samlet score er 3,73 / 5 ud fra 221 anmeldelser.

Skileje i Saalbach? | Skrevet den 18/01 2020

Oprettet af C. Hansen

Vi skal til Saalbach i uge 7. Vi skal leje ski og støvler til vores 2 børn (10 og 13). De priser jeg er stødt på indtil nu lyder på ca. 80 EUR/person, typisk plejer vi at betale ca. 50 EUR/person.
...
/>Er der nogle har erfaringer med billigere steder i Saalbach-området? Vi overnatter i Maierhofen den første nat og derefter tæt på Saalbach.
Læs mere

Super og moderne | Skrevet den 11/09 2019

Oprettet af Jesper-Joergensen

Dejligt område hvor alle gamle lifte er skiftet ud med nye kabiner eller stolelifte. Der er ingen træklifter tilbage i hovedområdet og alt er topmoderne
Alt fungerer perfekt og er virkelig super....
Byen er enormt hyggelig og hele skiområdet virker bare godt. Du strander aldrig og kan ikke løbe forkert. Du ender altid ved en hovedlift.
Læs mere
Se alle Opret kommentar