Forberedt til skiferien

Bliv klar til de strabadser der venter dig på årets skiferie...(uden ansvar)

Udover skitræningen på det lokale vandgymnastikhold og i fitnesscentreret, anbefaler skisport.dk nedenstående træningsøvelser (uden ansvar for deraf følgende resultater før, under og efter skiferien).

 1. Find frem til en slagter der råder over et af den slags fryserum man kan gå ind i. Betal ham en hel masse penge for at sidde der en halv til en hel times tid. Brænd for en sikkerheds skyld et par hundredekronersedler for lige at varme op.

 2. Gør vanterne våde og læg dem i fryseren inden brug.

 3. Læg et smalt gummibånd stramt om panden, inden de går i seng.

 4. Hvis du bruger briller, så begynd nu at smøre et lag lim på glassene når de har dem på.

 5. Smid et par store pengesedler væk nu.

 6. Gå til den nærmeste skøjtebane. Gå hen over isen en snes gange med slalomstøvler på, og med to par ski med stave på nakken og en tung taske i hånden. Tab noget af det et par gange.

 7. (Gælder kun folk der skal på ferie i Frankrig) Gå til den nærmeste burgerbar og insister på at betale mindst 50 kr for en slatten hamburger. Husk at stille op i den længste kø.

 8. Læg en flad sten i et par sko og læg knust is omkring. Stik fødderne i og spænd en rem så fast omkring skoene som muligt, så de klemmer.

 9. Køb et par nye skihandsker og smid omgående den ene væk.

 10. Bind den ene ankel fast til en stolpe, og bed en af dine venner løbe ind i den med høj hastighed.

 11. Bind et liftkort i en snor fast øverst i jakken og kør så tilpas hurtigt på en motorcykel, at kortet rammer ansigtet og laver rifter.

 12. Fyld en blender med isklumper, lad den køre på højeste hastighed, og hæld derefter indholdet ud over hovedet. Lad det sidde til det smelter og løber nedover tøjet.

 13. Tag så meget tøj på som overhovedet muligt. Tag det derefter straks af igen, fordi du skal på toilettet.

 14. (Gælder kun hvis du skal køre i egen bil) Kør en tur på mindst 15 timer - helst i snestorm, og gerne bag en lastvogn.

Programmet gentages ugentligt frem til afrejsedagen - rigtig god skiferie...

Relaterede artikler:
Skitræningsprogram - Kom i form og få en bedre skiferie

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen