« Til oversigten

Dakine - Verdens bedste rygsække og tasker

Hvis man er på jagt efter en ny taske, så vil jeg klart anbefale en fra Dakine. Hvad enten der er en rygsæk, computertaske, skitaske eller sågar en bæltetaske man er på jagt efter, så findes det ikke

Mærket, som blev stiftet i 1979 på Hawaii, tilbyder i dag tasker og udstyr til et hav af sportsgrene og den aktive livsstil. Mærket er mest kendt for at producere tasker. Tasker til både hverdag, skole, sport, rejser, osv. Sidenhen er deres udvalg af varer blevet udvidet, til at man i dag kan finde alt fra handsker til skivoks. Dog er kvaliteten ikke blevet dårligere af det store sortiment - tværtimod. Jeg har selv testet deres grej til både skiløb, kitesurfing, MTB, løb samt på almindelige rejser, og aldrig har jeg oplevet, at et produkt har skuffet. Det kan lyde meget som en kedelig salgstale, men når man er tilfreds med et produkt, er der ingen grund til at holde igen med roserne. Derfor er jeg også yderst tilfreds med, at vi i Skishoppen kan tilbyde Danmarks vis ikke Skandinaviens største udvalg af Dakine udstyr. 

Danmarks største udvalg af Dakine tasker

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, så føl dig endelig fri til at kontakte mig eller mine kollegaer på shop@skisport.dk, eller ring til os på 87 300 634, vi er eksperter indenfor Dakine og vi tilbyder 103 % Prisgaranti, så du altid får den bedste pris på markedet. Læs og se mere til det store udvalg nedenfor. 

Se alle Dakine rygsække og tasker her
Dakine rygsække

Løsningsorienteret, løsningsorienteret og endnu mere løsningsorienteret. Siden 1979 har Dakine lavet fantastiske rygsække med fokus på de små detaljer. Brandet har altid benyttet sig af professionelle atleter, som har testet og brugt deres grej, med henblik på at få den bedst mulige feedback. Det har i dag, næsten 40 år senere, gjort at der findes en rygsæk til ALLE tænkelige formål og scenarier. Hvad enten du skal have en skateboard hængende på ryggen, have en rygsække med ekstra indrettet rum til sko, eller modeller med indbygget vandblære, så findes det. Udvalget er enormt, så hvad enten du skal bruge en rygsæk til hverdag, skole, ski, MTB, rejse, weekendture eller noget helt andet, så findes det!

Se alle Dakine rygsække


Dakine computerrygsække

Dakine har forlængst bevist, at de kan lave tasker, der kan holde til livet i bjergene og naturen. Denne viden tager de nu med sig ind i deres produktion af slidstærke rygsække til dagligdagens gøremål. De laver nemlig rummelige og alsidige computerrygsække, som næsten altid har forede sleeves til din laptop indbygget i tasken, så du bekymringsfrit kan slæbe din PC med overalt. Desuden har de rummelige rygsække altid flere afdeling til bøger, madpakke og andre småting - de har altså plads til alt, hvad du skal bruge i løbet af en dag i skolen eller på arbejdet. Kvaliteten er naturligvis den samme, som i deres sportsrygsække - så ved du, at det holder!

Se alle Dakine computerrygsække


Dakine børnerygsække 

Dakines årelange erfaring med at lave slidstærke rygsække er rigtigt godt anvendt, når det kommer til børnerygsække. Hos Dakine ved de nemlig godt, at børn ikke altid tænker over, hvordan de behandler der ting, og med en slidstærk rygsæk fra Dakine behøver du ikke bekymre dig mere om dette. Disse tasker er rummelige nok til at indeholde alt, hvad et barn skal bruge til en dag i børnehave eller skole, og er slidstærke nok til at holde til mange år på ryggen af selv det mest aktive barn. Desuden kommer en skoletaske fra Dakine altid i et design, som er fedt at vise frem i skolegården.

Se alle Dakine rygsække til børn


Dakine rejsetasker 

Når du skal ud og rejse, er det essentielt, at du har en rejsetaske, der holder til alt, og som kan indeholde alt det, du skal bruge på din tur. Her har Dakine rejsetasken til dig, hvad end du skal på jordomrejse eller en sviptur i weekenden. Skal du ud og rejse langt er en Dakine Split Roller rejsetasken til dig, mens en dufflebag er perfekt til de kortere ture. Dakines rejsetasker findes i enhver tænkelig størrelse og udformning, men fælles for dem alle er, at de er slidstærke, praktiske og har afdelinger til alt, hvad du skal have med af udstyr. Et lille tip: en duffelbag kan ligeså vel bruges som sportstaske, som den kan bruges som rejsetaske.

Se alle Dakine rejsetasker

Dakine rejsetasker på hjul 

Når du skal ud og rejse langt, er det alt andet lige lettere, når din rejsetaske har hjul på. Det tilbyder Dakine masser af rejsetasker, der har. Der, hvor Dakines tasker dog skiller sig ud, er ved at de istedet for at have en hård skal, er lavet i det tykke men alligevel bløde yderstof, som de bruger i mange andre af deres produkter. De fleste tasker er også udstyret med mulighed for at spænde dem ind, så tasken ikke fylder mere, end de ting, du har med - det afholder også alle dine ting fra at vælte rundt inde i tasken. Det kraftige ydermateriale afskærmer dit udstyr i tasken fra at få slag. Dakines mest populære rejsetaske på hjul er Split Roller, som er en slidstærk og rummelig taske på hjul, som har plads til alt dit udstyr og mere til.

Se Dakine rejsetasker på hjul

Dakine skitasker

Det findes få ting, der er mere irriterende, end at stå på en busholdeplads eller i en lufthavn og bakse rundt med en tynd skitaske, hvor skiene allerede er ved at skære sig ud gennem siden. Med en skitaske fra Dakine kan situationer som denne heldigvis forblive i fortiden. En skitaske fra Dakine er nemlig altid lavet i en super kraftig kvalitet, og er som regel altid foret, så både dine ski, skitasken og dens omgivelser bliver skånet fra hinanden. En slidstærk skitaske fra Dakine kan fås i forskellige størrelser til et eller to par ski og med eller uden hjul. De mest populære modeller er Boundary og Concourse, som begge er skitasker med hjul og plads til to par ski samt støvler og andet udstyr. 

Se alle Dakine skitasker

Dakine støvletasker

Støvletasker har typisk været bøvlede at bakse rundt med, men det har Dakine forsøgt at lave om på. De fleste støvletasker fra Dakine kan således bæres som rygsække, hvilket gør dem betydeligt nemmere at slæbe med rundt. De er naturligvis også lavet rummelige og med afdelinger nok, til at du kan have hjelm, handsker og alskens andet skiudstyr med. Så har du alt dit udstyr samlet i én taske. Dakine er desuden udmærket klar over, at støvletasker bliver slæbt med rundt og smidt på våde og saltede parkeringspladser, så derfor er deres slidstærke støvletasker naturligvis lavet til at kunne holde til dette og meget mere.

Se alle Dakine støvletasker

Dakine bæltetasker, punge og toilettasker

Når du skal ud og rejse, er det fedt at kunne have alt dit udstyr med, men nogle gange har du bare kun brug for at have pas, penge og præservativer med dig. Også i sådanne situationer har Dakine et produkt, der er som skræddersyet til dine behov. Se bare vores brede udvalg af slidstærke punge, bæltetasker og toilettasker, som alle er lavet i den klassiske Dakine kvalitet og i farver, der både er festlige og let genkendelige. Vi garanterer, at Dakine har masser af små tasker, som er perfekte, når du skal ud på sommerens festivaler.

Se Dakine bæltetasker - Se Dakine punge og toilettasker


Dakine huer og kasketter

Dakine er primært kendte for deres ekstremt slidstærke produkter, men deres afslappede stil og deres flair for design er bestemt heller ikke noget at kimse ad. Det viser sig tydeligt på deres kasketter og huer, som emmer af stil og outdoorliv. De er som regel lavet i matte farver, som passer godt ind i naturen samt blandt den gruppe mennesker, som ofte færdes i den. Dakine har den slidstærke og varme hue til vinteren og den stilede kasket til sommeren i deres sortiment.

Se Dakine huer og kasketter her


Dakine handsker

Da Dakine for endda nogle år siden begyndte at lave handsker, kom det ikke som nogen overraskelse. Dakines teknikere kunne nemlig tage en masse af den viden, som de havde fra deres produktion af slidstærke skirygsække, med over i dette felt. Derfor kan du være sikker på, at skihandsker fra Dakine er både slidstærke, tørre og varme at have på. De er som regel lavet af det tykt vævede og vandtætte stof, som de også lave tasker af, eller af lækkert blødt læder, som også sikrer god åndbarhed. Desuden er enhver handske fra Dakine naturligvis udstyret med deres klassiske design og farver.

Se Dakine handsker


Dakine voks, værktøj og filer

Ski og bindinger skal vedligeholdes, og man behøver ikke være nogen dygtig mekaniker for at gøre det selv. Dakine tilbyder alt udstyr, som kræves for at vedligeholde og tune dine ski hjemme i skuret eller midt på parkeringspladsen foran liften. Desuden laver de også enkelt værktøj, så du nemt kan justere dine bindinger og andet udstyr, når du er på farten.

Se Dakine skivoks, tuner, kantfil

Dakine skirygsække med rygskjold

De seneste år er flere og flere begyndt at tage rygskjold på, når de står på ski, og gudskelov for det. Denne trend støtter Dakine op om, og derfor er langt de fleste af deres nye ski- og snowboardrygsække udstyret med muligheden for at indlægge et rygskjold i dem. Hvis du alligevel kører med rygsæk, er dette en ekstremt nem måde at beskytte din ryg på. Bemærk at rygskjoldet ikke følger med i rygsækkene, men skal købes ved siden af. Det står inde på vareteksten, hvis rygsækken er kompatibel med rygskjoldet.

Se Dakine rygsække med rygskjold

Hør Rasmus fortælle mere om Dakine her:


Kontakt os hellere end gerne hvis du har brug for vejledning om de forskellige produkter.